Keita Hadsone atklāti par savām attiecībām (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Viss bija ļoti vecmodīgi un lēni... divus mēnešus pēc attiecību sākšanās Keita bija gaidībās. Aktrise ir noslēgts cilvēks, bet žurnālam «Elle» pastāstīja par savām attiecībām ar populāro mūziķi Metu Belamiju.

Aktrises līgavainis ir viena no šobrīd lielākajām rokzvaigznēm pasaulē, grupas «Muse» līderis Mets Belamija. Rokzvaigžņu dzīvesveidam neatbilstoši aktrise stāsta, ka viņu attiecības ir vecmodīgas. Keitas un Meta attiecību otrajā mēnesī aktrise paziņoja dziedātājam, ka viņš kļūs par tēvu.

Keita Hadsone ar savu mīļoto "Muse" solistu Metu Belamiju
Keita Hadsone ar savu mīļoto "Muse" solistu Metu Belamiju Foto: RIA Novosti/Scanpix

Uzzinot, ka ir gaidībās, Keita bija šokēta, bet saprata, ka tas būs interesanti, jo pēc tik īsa kopā būšanas laika mazuļa pieteikšanās var aizbiedēt nākamo tēvu. Tomēr Mets neaizbēga un joprojām ir kopā ar aktrisi.

«Gaidot bērnu, viss mainās: tu, tavs ķermenis,attieksme pret cilvēkiem, dzīvi. Visa dzīve kļūst par lielu lēmumu, bet Mets bija līdzās jau no pašiem pirmsākumiem, visur iesaistījās, un nu ir pagājuši jau trīs gadi,» izdevumam «Elle» atklāja aktrise.

Foto: Reuters/Scanpix

Tomēr joprojām nav dzirdami kāzu zvani, Keita sola, ka kāzas bus, pārim vēl tikai nav kāzu ceremonijas plānu. Keitas deviņus gadus vecais dēls Raiders, no aktrises pirmās laulības ar mūziķi Krisu Robertsonu vēlas lielu ballīti.

Aktrise uzsver, ka ne jau papīram ir nozīme, bet gan tam, ko laulība nozīmē ģimenei.









Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu