Modele Heidija Kluma izglābj dēla un auklītes dzīvību (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Supermodele Heidija Kluma kļuvusi par varoni, izglābjot no noslīkšanas septiņus gadus veco dēlu Henriju un vienu no divām bērnu auklītēm. Dramatiskais gadījums noticis pludmalē, kad modeles bērnu un auklīti ierāva okeānā liels vilnis.

Vācu skaistules septiņus gadus vecais dēls Henrijs, kura tēvs ir slavenais soulmūzikas dziedātājs Sīls, gandrīz aizgāja bojā zem milzīga viļņa. Puika auklītes uzraudzībā peldējās okeānā un nepamanīja viļņa tuvošanos, līdz tika ierauts okeānā. Skaistule un viņas mīļotais vīrietis, miesassargs Martins Kirstens, ieraudzīja zēna likstu un metās viņu glābt. Modele izvilka dēlu no ūdens un ieskrēja atpakaļ okeānā, lai izglābtu auklīti. Heidija cieši satvēra slīkstošo un izpeldēja krastā. Izdevumam «The Sun» modele atklāja, ka ļoti uztraukusies sava bērna un visu pārējo cilvēku dēļ, kuri tāpat kā Henrijs atradās ūdenī un nepamanīja viļņa tuvošanos.

Modele uzsver, ka ir būtiski iemācīt bērniem peldēt, lai šādās situācijās viņi spēj vismaz noturēties uz ūdens, kamēr ierodas palīdzība.

Heidija Kluma un soulmūziķis Sīls izšķīrās pagājušā gada janvārī, pēc septiņu gadu ilgas laulības dzīves. Tika atklāts, ka supermodelei izveidojušās romantiskas attiecības ar miesassargu Martinu Kristenu. Heidija atzinusies, ka viņas jūtas pret Martinu ir ļoti nopietnas.





Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu