Skat, cik pavasarīgā kleitiņā Zeltiņa vada skaistuma klīnikas atklāšanu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties pavasarim, dāmas izceļ saulītē savas krāšņās kleitas. Īpaši pavasarīgā gaisotnē norisinājās Veselības centra 4 (VC4) skaistuma klīnikas «4. dimensija» jaunās mājvietas atklāšanas svinības, kuras no Itālijas bija ieradusies vadīt latviešu populārā aktrise, modele un producente Agnese Zeltiņa. Viņa gluži kā pavasara vēstnese, atklājot klīniku, bija tērpusies koši zilā kleitiņā.

Jauno skaistuma klīnikas telpu atklāšanas pasākumu vadīja Itālijā dzīvojošā latviešu aktrise Agnese Zeltiņa. Pavasarīgo pasākumu apmeklēja arī Agneses Zeltiņas jaunākā māsa Lauma Valeine, kas «4. dimensijā» strādā par dermatoloģi, Laumu uz atklāšanas svinībām pavadīja vīrs – Paula Stradiņa slimnīcas Neiroķirurģijas klīnikas vadītājs Egils Valeinis. Pasākuma viesu vidū varēja manīt arī dziedātāju Lieni Candy, uzņēmēju Kristīni Līpiņu ar meitu Tīnu Šipkēvicu, aktrisi Zani Vaļicku-Pētersoni, modes mākslinieku Dāvidu ar sievu Antru, skaistumkaralieni Līgu Meinarti, bijušo iekšlietu un aizsardzības ministri Lindu Abu Meri (agrāk Mūrniece) ar vīru, «Veselības centra 4» gastroenterologu Hosamu Abu Meri un daudzus citus sabiedrībā pazīstamus ļaudis. Zīmīgi, ka viesi skaistuma klīnikas vadītājiem dāvāja ne tikai pavasarīgus ziedu klēpjus, bet arī paši bija saposušies pavasarīgos tērpos.

Agnese Zeltiņa gluži kā pavasara vēstnese uz skaistuma klīnikas "4. Dimensija" atklāšanu tērpusies koši zilā kleitā
Agnese Zeltiņa gluži kā pavasara vēstnese uz skaistuma klīnikas "4. Dimensija" atklāšanu tērpusies koši zilā kleitā Foto: Publicitātes foto

Šogad pārceļoties uz plašāku mājvietu, arī pakalpojumu klāsts «4. dimensijā» ir ievērojami paplašinājies. Tāpat arī vide ir kļuvusi estētiski skaistāka un aprīkojums modernāks, tai skaitā SPA zona ir ieguvusi vērtīgu papildinājumu - SPA gēla gultu ar krāsu un termoterapijas efektu, kas ir viens no jaunākajiem ķermeņa SPA lutināšanas veidiem! Klīnika izvietojusies divos stāvos - pirmais atvēlēts skaistumkopšanai, sejas un ķermeņa estētikai un SPA zonai, bet otrais stāvs - ārstniecībai, estētiskajai dermatoloģijai, lāzerterapijai un fizioterapijai. Lai sasniegtu maksimālu rezultātu īsākā laikā, nenodarot kaitējumu veselībai, šajā klīnikā skaistumkopšanas speciālisti strādā vienotā komandā ar ārstiem, kas savas zināšanas nepārtraukti papildina dažādās apmācībās starptautiskā līmenī. Tieši šī augstās kvalifikācijas speciālistu pieredze un daudzveidīgo pakalpojumu piedāvājums dod iespēju sasniegt vislabāko rezultātu, savukārt plašais tehnoloģiju klāsts ļauj tās lietot maksimāli efektīvās kombinācijās viena seansa laikā vai plānot secīgu terapiju individuāli katra pacienta vajadzībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu