Kostners un Hjūstone satiksies filmā "Miesassargs 2" (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Warner

Tiks veidota jauna versija 1992.gada filmai "The Bodyguard" ("Miesassargs") ar amerikāņu aktiera Kevina Kostnera (Kevin Costner) un R&B dīvas Vitnijas Hjūstones (Whitney Houston) piedalīšanos.

Šā projekta realizāciju ir uzņēmusies kinostudija "Warner Bros.", un scenārija izstrādāšanai ir piesaistīti Jeremija Frīdmens (Jeremiah Friedman) un Niks Palmers (Nick Palmer).

Oriģinālajā filmā, kuras ieņēmumi visā pasaulē sasniedza 411 miljonus ASV dolāru, atspoguļots stāsts par slepenā dienesta aģentu, kurš apsargā populāru dziedātāju, kuras dzīvi apdraud stalkers. Vēlāk aģents dziedātājā iemīlas, taču saprot, ka viņa darba dēļ viņi nevar būt kopā, un abi izšķiras.

Jaunā filmas versija iecerēta ļoti līdzīga, taču miesassargs būs bijušais Irākas kara veterāns, kurš tiek nolīgts apsargāt mūzikas zvaigzni. Viņš atklāj, ka "Twitter", "Facebook" un baumu interneta lapas dara pieeju slavenībām neizmērojami vienkāršu, un tas viņa darbu tikai sarežģī.

Patlaban projektam nav piesaistīts neviens plašāk pazīstams aktieris, un filmas producenti vēlas atrast kādu jaunu dziedātāju un dot viņai tādu pašu iespēju iemantot slavu, kādu "Miesassargs" deva Hjūstonei.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu