Čārlijs Šīns grib glābt Lindsiju Loenu (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Bijusī seriāla «Divarpus vīri» zvaigzne Čārlijs Šīns nācis klajā ar paziņojumu, ka vēlas palīdzēt aktrisei un dziedātājai Lindsijai Loenai, kā arī apgalvo, ka starp viņu un Lindsiju nekad nav bijis intīma sakara.

Nesenā intervijā ar ārzemju bulvārpreses pārstāvjiem Čārlijs Šīns teicis: «Man ir kontakts ar kādu, kuram nepārprotami ir vajadzīgs atbalsts, grib viņa to vai ne. Viņa var turpināt izklaidēties ar saviem klubu draugiem, vai arī viņa var vērsties pie manis un saņemt padomu no cilvēka, kurš pats reiz bija nogājis no pareizā ceļa. Ja viņa klausīsies, viņa uzvarēs, ja ne, tad tas lai paliek uz viņas sirdsapziņas.»

Čārlijs Šīns un Lindsija Loena sadraudzējās, kad abi strādāja pie filmas «Šausmenīte 5». Vēlāk Čārlijs izrakstīja Lindsijai čeku par 100 000 dolāru, lai palīdzētu viņai tikt galā ar nodokļu parādiem, savukārt šobrīd viņš atvēlējis Loenai nelielu lomu savā šovā.

Par spīti baumām, Čārlijs apgalvo, ka starp viņu un Lindsiju nekad nav bijis intīma sakara vai romantisku jūtu: «Es mīlu viņu, es viņu cienu un nekad neesmu viņai pieskāries, izņemot filmēšanos filmai.

Kā es jums patīku tagad, Amerika?»
Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu