Eštons Kačers dod Lindsijai Loenai naudu (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Holivudas aktieris Eštons Kačers izpalīdzējis skandalozajai dziedātājai un aktrisei Lindsijai Loenai, aizdodot ievērojamu naudas summu, par spīti tam, ka Lindsija šobrīd atrodas uz bankrota robežas.

Lindsijai Loeneai vēl nesen dāsnumu izrādīja aktieris Čārlijs Šīns, nu palīdzīgu roku sniedzis arī Eštons Kačers, kuram pirms vairākiem gadiem bijis neilgs romāns ar Lindsiju. Ārzemju bulvārpreses informācijas avots vēsta: «Eštons vienmēr pret viņu ir labi izturējies, un Lindsija to izmanto.

Viņa vērsās pie Kačera ar lūgumu aizdot vairākus simtus dolāru, solot, ka atdošot visu, līdz pēdējam centam, pēc pāris nedēļām.

Eštons zina, ka viņš savu naudu vairs nekad neredzēs, bet viņš pret viņu ir ļoti labsirdīgs. Tas ir ļoti skumji. Lindsija ir uz bankrota robežas un ir sadedzinājusi visus tiltus ar apkārtējiem, tomēr Eštons viņai nekad nav atteicis. Viņš vienkārši izrakstīja čeku, kad Lindsija pateica, ka viņai vajag naudu.»

Tāpat Lindsija lūgusi, lai Eštons iekārto viņu nelielai lomai populārajā seriālā «Divarpus vīri», tomēr Kačeram tas nav izdevies.

Informācijas avots vēsta, ka Kačera jaunā draudzene Mila Kunisa vēlas, lai Eštons pārstāj Lindsijai dot naudu: «Milai ātri zuda pacietība. Viņa vēlas, lai Eštons pārtrauc jebkādu kontaktu ar Lindsiju, tāpat kā pārējās Holivudas zvaigznes.»

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu