«Sigur Ros» sāk tirgot sveces (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ja ar mūzikas ierakstu pārdošau diez cik spīdoši neiet, jādomā citas alternatīvas. Islandiešu grupa «Sigur Ros» sākusi tirgot sveces, kas smaržo pēc tās ierakstu studijas, vēsta portāls «Pitchfork».

«Vardeldur candle» sveces nosauktas par godu dziesmai no grupas albuma «Valtari».

Kā norāda mūziķi, aizdedzinot sveci, telpā ieplūst «jūras krastā iekurta ugunskura» smarža.

«Dūmakainā, nedaudz sāļā ugunskura smarža liek domāt par tālu, tumšu pludmali, pār kuru spīd blāva mēnesgaisma,» daiļrunīgi grupas mājaslapā aprakstītas sveces. «Tā smaržo arī pēc «Sigur Ros» studijas, kad viņi šķietami mistiskā veidā rada savu maģiju. Svece, kas veidota atbilstoši grupas dalībnieku ožas prasībām, deg 35 atmiņas raisošas stundas.»

Atgādinām, ka 2008. gada 22. augusta vakarā grupa sniedza koncertu arī Arēnas Rīga amfiteātrī. Savukārt šogad uzstāsies «Positivus» festivālā.

Grupa šogad izdos jaunu albumu. Šobrīd «Sigur Ros» darbojas kā trio, jo taustiņinstrumentālists Kjartans «Kjarri» Sveinsons ir pametis grupu.

Grupa publicējusi arī aptuveni minūti garu tīzervideo, kurā jūtams, ka «Sigur Rós» mūzika kļuvusi smagāka un agresīvāka.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu