Noskaidro piecas "Gada labākās dziesmas" (29)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas" žūrija par pieciem pretendentiem uz balvu nominācijā "Gada labākā dziesma 2010" izvirzījusi gan grupu, gan arī solistu izpildītas dziesmas.

Uz balvu pretendē grupas "Instrumenti" dziesma "Zemeslodes", grupas "Prāta vētra" dziesma "Gara diena", dziedātāja Laura Reinika dziesma "Es skrienu", hiphopera Gustavo un Čižika dziesma "Kur mana galodiņa" un dziedātāja Kažas dziesma "Tici vai ne", informēja Latvijas Skaņu ierakstu producentu, izdevēju un izplatītāju apvienības (LaMPA) pārstāve Agrita Bikaviņa.

Tirdzniecības centrā "Alfa" līdz 20.februārim apmeklētājiem bez "Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas" labākajai dziesmai nominētā piecnieka ir iespēja nobalsot arī par vēl citām piecām dziesmām.

"Latvijas mūzikas ierastu Gada balvas" apbalvošanas ceremonija notiks 22.februārī Latvijas Nacionālajā teātrī. Mūziķi tiks apbalvoti 16 nominācijās.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu