"Seksam un grēkpilsētai" pievienojas Rēzija Kalniņa un Santa Didžus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No janvāra izrādē "Sekss un grēkpilsēta" aktieru pulkam pievienosies arī aktrises Rēzija Kalniņa un Santa Didžus, kā arī vienā no vīriešu lomām būs vērojams Latvijas teātra, kino un televīzijas zvaigzne Ivars Kalniņš.

Izrādi veido starptautiskā teātra kompānija "Domino teātris", kas plaši pazīstama kļuva, pateicoties izrādei "Kailie brieži" ar stāstu par Latvijas mazpilsētiņas bezdarbniekiem.

Amerikāņu kinorežisora, scenārista, aktiera, dramaturga un džezmeņa Vudija Allena provokatīvā komēdija

  "Sekss un grēkpilsēta" stāsta par izskaidrošanos Ņujorkas augstākajā sabiedrībā saistībā ar negaidīti gaismā nākušiem lugas varoņu seksuālās dzīves faktiem.

Allena lugu latviešu valodā tulkojusi Dace Rukšāne, bet izrādi iestudējis režisors Oļegs Šapošņikovs. Izrādes kostīmus darinājis Jozs Statkevičs, kurš ir slavens lietuviešu modes mākslinieks, kura klientu vidū ir ne tikai televīzijas, teātra un kino zvaigznes, bet arī vairāku valstu pirmās personas.

Turpmākajās "Seksa un grēkpilsētas" izrādēs darbosies advokāts Sems Rigss, kuru atveidos Ivars Kalniņš, Rēzijas Kalniņas atveidā psihoterapeite

un profesore Filisa Rigsa, rakstnieks Hovards, kuru atveidos Ainārs Ančevskis vai Marģers Eglinskis, savukārt Santa Didžus šajā izrādē tēlos rakstnieka sievu Kerolu, bet Ērika Eglija būs kāda baņķiera meita Džuljeta.

Janvārī izrāde būs skatāma Ventspilī, Limbažos, Jelgavā un Valkā, bet februārī - Rīgā, Latvijas Nacionālajā teātrī, Siguldā un Ādažos. Biļetes uz izrādēm nopērkamas to norises vietās un "Biļešu paradīzes" kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu