Kellija Klārksone atklāj, kā izdevies notievēt (18)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja īsā laikā notievēja gandrīz par 15 kilogramiem. Zvaigzne atklāj tievēšanas noslēpumus.

Lielākā motivācija zaudēt svaru dziedātājai Kellijai Klārksonei bijusi attiecību sākšana: «Es domāju, ka tas notiek, kad esat līdz ausīm iemīlējies vai satiekaties ar kādu. Ja es vēlos kādu iekarot, man ir jāizskatās ļoti labi.»

Foto: AP/Scanpix

Lai atbrīvotos no liekā svara, Kellija cītīgi trenējās un sekoja līdzi kaloriju patēriņam: «Es trenējos ar treneri. Jūs būtu ļoti izbrīnīti, ja uzzinātu, kādu daļu svara varat zaudēt, sadalot porciju uz pusēm.

Es zinu, ka tas izklausās neprātīgi, bet pamēģiniet tā izdarīt, tad redzēsiet, kas notiks.

Es tikai samazināju ēdiena porcijas, pārtraucu ēst vēlu vakarā, trenējos nedaudz vairāk kā agrāk. Rezultātā zaudēju astoņus kilogramus nedēļas laikā. Es domāju, ka tā notiek tad, kad esat ļoti aizņemti; ja man parādīsies daudz brīvā laika, liekais svars atkal var uzrasties.»

Foto: AP/Scanpix

Tāpat Kellija piebilda, ka negrasās tik viegli padoties: «Esmu gatava strādāt, jo vēlos būt vesels cilvēks, kāds esmu bijis visu mūžu. Es pieņēmos svarā, bet tobrīd biju apmierināta ar tādu stāvokli.»

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu