Kā noslēgsies seriāls «Ugunsgrēks 8»? (75)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Strauji tuvojas Latvijas mīlētākā seriāla «UgunsGrēks» astotās sezonas noslēgums: pēdējo sēriju skatīsim jau rītdien, 20.decembrī. Kā beigsies šī sezona?

Jauni varoņi, jaunas intrigas

Šajā rudenī ne vien bija iespēja iepazīties ar Cēzaru (Normunds Bērzs), Lūciju (Rasma Garme) un Ramonu (Ieva Aleksandrova-Eklone), bet kopā ar viņiem piedzīvot ne vienu vien intriģējošu un spraigu notikumu. Leona draudzene, viesnīcas izpilddirektore Ramona no smaidīgas, mīlošas sievietes seriāla gaitā pārvēršas par divkosi, kura naudas dēļ var ātri vien kažoku apmest uz otru pusi. Arī kaisle Ramonai nav sveša, un viņa sāk romānu ar mīļāko, viesnīcas administratoru Danielu (Mārtiņš Meiers). To gan drīz uzzinās Zenta, bet tas neattur Ramonu no bildinājuma.

Arī Cēzars - Elizabetes vīrs un dēla Augusta tēvs, kurš sākumā šķiet godīgs un miermīlīgs vīrietis, seriāla gaitā atklāj savu «skeletu skapī» - bīstamo mēnessērdzību un arī karstasinīgo greizsirdību pret Leonu. Trešais jaunpienācējs Lūcija arī ir visai viltīga sieviete, kura, vēlot savam dēlam tikai labu, ir gatava uz visu. Vienās no pēdējām sērijām atgriežas arī avantūristiskais tēls Česlavs Komarovskis (Uldis Anže), kurš nekavējoties iesaistās jaunās intrigās un safabricējumos.

«Šī sezona bija notikumiem bagāta, bet droši varam teikt, ka nedaudz atšķirīga no pārējām, jo galvenais vadmotīvs bija piedošana draugam, cīņa par veselību un dzīvību,» stāsta seriāla UgunsGrēks producente Baiba Saleniece.

Foto: TV3

Helēna, Zenta tikpat kolorītas

Helēna (Zane Daudziņa) un istabene Zenta (Regīna Devīte) arī šajā seriāla sezonā ir kolorītākie tēli. Helēna cīnās ar atkarību no alkohola, pieņemot pat maģiskus veidus. Zenta ik uz soļa iekuļas nepatīkamās situācijās, kuras citreiz veiksmīgi atrisina seriālā radušos sarežģījumus.

Foto: TV3
Foto: TV3

Leons un Elizabete - atkal kopā vai visam beigas?!

To, ka Leons (Ģirts Ķesteris) kaislīgi mīl Elizabeti, redzam teju katrā sērijā. Arī Elizabetei (Maija Doveika) ik brīdi domās ir mīļotais vīrietis. Tomēr šķiet, ka arī Cēzars ir viņai tikpat labs vīrs un Augusta tēvs. Šajā seriālā veca mīlestība nerūs un abi nenoturas, ļaujoties kaislīgiem it kā atvadu skūpstiem, viņus, protams, pieķer Cēzars, un rodas pavisam sarežģīta situācija gan mīlas trijstūra attiecībās, gan arī naudas lietas, kuras izšķirs, vai Leons atkal spēs staigāt. Vai Vadims spēs palīdzēt Leonam un vai Leons pieņems sava nodevīgā drauga finansiālo atbalstu? Vai Leons beigās apprecēs Ramonu vai tomēr paliks kopā ar Elizabeti?

Foto: TV3
Komentāri (75)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu