Megana Foksa bija pārliecināta, ka dzemdēs vampīru (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nesen aktrise Megana Foksa piedalījās Džeja Leno sarunu šovā, kur atklāja, ka grūtniecības periodā bijusi pārliecināta, ka dzemdēs vampīru. Atgādinām, ka Meganai un viņas vīram Braeinam Ostinam Grīnam nesen nāca pasaulē bērniņš.

Džejs Leno Meganai Foksai kā jaunajai māmiņai pajautāja - kas ir «grūtniecības smadzenes».

Megana atbildēja: «Es biju pārliecināta, ka dzemdēšu bērnu - vampīru. Kaut kas līdzīgi kā filmā «Krēsla». Atceraties, kas notika ar Bellu (aktrises Kristenas Stjuartes tēls filmā «Krēsla«)? Viņa visu laiku bija izmirkusi aukstos sviedros. Es piedzīvoju «mamnēziju», un Braiens aizliedza man vadīt automašīnu. Es varēju iet ar telefonu rokās pakaļ sulai un atstāt to ledusskapī vai staigāt pa māju, kliedzot, kur ir mans telefons, lai gan tas bija rokā. Nezinu, vai tā ir gadījies arī citiem. Vienreiz es tā aizrunājos ar draudzeni, ka apstājos ceļa satiksmes vidū, tad Braiens aizliedza man turpmāk vadīt auto, teica, ka pats mani vedīs, citādi tas esot bīstami.»

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu