Slavenas dāmas defilē greznās vakarkleitās! Doveika paliek bez kleitas (58)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Kāds Latvijas modes zīmols ceturtdien prezentēja Ziemassvētku un gadu mijas ballīšu elegantās kleitas, kuras demonstrēja dažādas slavenības – Maija Doveika, Jolanta Strikaite, Liene Candy, Aija Andrejeva, Zanda Zariņa-Rešetina un citas spilgtas personības. TV3 skatītāju iemīļotā seriāla «UgunsGrēks» Elizabetes lomas atveidotāja Maija Doveika demonstrēja īpaši elegantu vakarkleitu, kas darināta no adītām mežģīnēm, taču, lai arī mājās viņa bija nolēmusi doties ar skaisto kleitu, kāds to jau bija paguvis iegādāties.

Foto: Sejas.lv

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» viena no Latvijas modes zīmola P.O.S.H. īpašniecēm atklāj, ka šim zīmolam ir raksturīga oriģinalitāte un sievišķīgums, kas lieliski izceļ pašapzinīgas un pārliecinātas sievietes skaistumu. Zīmola apģērbu radīšanā izmantoti dabīgi materiāli, kas iegādāti Itālijā. Turklāt šos audumus izmanto tādi pasaulē slaveni zīmoli kā «Prada» un «Versace», savukārt Latvijas zīmola šūdinātās kleitas no «Pradas» auduma maksā daudz demokrātiskāk un ir pa kabatai vietējiem pircējiem. «Lai kāds būtu sievietei augums, viņa nevar valkāt kleitu, kura izskatās kā maiss. Arī apaļākas kundzes var lieliski izcelt savu augumu un noslēpt to, kas jānoslēpj,» teic zīmola īpašniece. Tā kā kleitas tiek šūdinātas tepat Latvijā, tad pāris dienu laikā gan tievās, gan apaļās modes dāmas var kļūt par stilīgas ballīšu kleitas īpašniecēm.

Piemēram, kleitu, kurā tērpusies tirdzniecības centra direktore Iveta Lāce, var iegādāties par 58 latiem, bet Maijas Doveikas demonstrētā elegantā vakarkleita, kuru gan iegādājās cita pircēja, izmaksās sākot ar 160 - 220 latiem, atkarībā no auduma veida.

Gotiski robustā kleita bez liekām cakām, ko demonstrēja Maija Doveika, aktrisei tik ļoti iepatikās, ka viņa to vēlējās uzreiz iegādāties, taču izrādījās, ka kleitai jau uzradies pircējs. «Man ļoti iepatikās šīs kleitas, kas ir tik sievišķīgas un pārdomātas, ar savu ambīciju uz stilu. Man ir gadījies, ka visu dienu varu staigāt pa lielveikalu un meklēt kleitu, bet neko tā arī neatrodu, bet šajā veikalā ir ko izvēlēties. It kā tāds sīkums, bet sievietes, kuras pirms svētkiem ir noskrējušās, lai pārsteigtu savus mīļotos vīriešus un svētkos izskatītos kā neviena cita, tas ir veikals viņām. Es nekaunos tā lielīt šo zīmolu, jo mani pašu šīs kleitas sajūsmināja. Lai arī netiku pie melnās, garās kleitas, no veikala ārā neiešu, kamēr neatradīšu sev ko piemērotu,» apņēmīgi nosaka Maija.

Foto: Sejas.lv
Komentāri (58)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu