Šovā «The X Factor» uzvar brits Džeimss Arturs (23)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Britu mūziķis Džeimss Arturs (James Arthur) pagājušajā svētdienā, 9. decembrī, tika kronēts par populārā TV šova «The X Factor» uzvarētāju. Pēc balvas saņemšanas Džeimss kopā ar jau atzīto mūziķi Edu Šīranu (Ed Sheeran) devās uz ierakstu studiju.

Dziedātājs Džeimss Arturs (24) pārspēja otrās vietas ieguvēju Džāmeinu Duglasu (22). Mirkli pēc uzvarētāja paziņošanas Džeimss apskāva Džāmeinu un palika gluži vai bez valodas: «Vai es uzvarēju? Es nezinu, ko teikt.» Vēlāk Arturs paziņoja:

«Esmu pilnīgi satriekts. Esmu pazaudējis vārdus.»
Otrās vietas ieguvējs Džāmeins Duglass
Otrās vietas ieguvējs Džāmeins Duglass Foto: facebook.com

Šovu vēroja arī tādas zvaigznes kā Riana (Rihanna) un Rita Ora, turklāt par dalībniekiem balsoja trīs miljoni cilvēku.

Solo zvaigzne un dziesmu autors Eds Šīrans sacīja, ka vēlas sadarboties ar Džeimsu jau tuvāko nedēļu laikā. Eds (21) teic: «Labi paveikts darbs. Dosimies uz ierakstu studiju uzreiz, tiklīdz šovs būs beidzies.»

Šova «The X Factor» žūrijas pārstāvis Saimons Kovels (Simon Cowell) apsveica Džeimsu, ierakstot sociālā tīkla «Twitter» kontā: «Tu to biji pelnījis.»

Dziesma, ar kuru Džeimss startēja atlasē:

Dziesma, kuru Džeimss dziedāja šova finālā:

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu