«Gangnam Style» - otrais visu laiku skatītākais video (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Korejiešu popa sensācijas «Psy» hits «Gangnam Style» kļuvis par otro visu laiku skatītāko videoklipu vietnē «YouTube».

Dziesmas par modīgu rajonu Seulā klips līdz šim skatīts vairāk nekā 623 miljonus reižu. Videoklips iekaroja milzu popularitāti internetā tā smieklīgās dejas dēļ, ko pēc tam atdarinājusi gan dziedātāja Britnija Spīrsa, gan arī Ķīnas politiskais disidents un mākslinieks Ai Veivei.

Piektdien «Gangnam Style» skatījumu skaits apsteidza dziedātājas Dženiferas Lopesas deju mūzikas dziesmu «On The Floor». Tomēr pirmo vietu ar 795 miljoniem skatītāju joprojām ieņem tīņu elka Džastina Bībera hits «Baby».

«Gangnam Style» jau sesto nedēļu atrodas amerikāņu «Billboard» topa otrajā vietā, taču citās valstīs, tostarp Lielbritānijā un Austrālijā, tas sasniedzis labāko dziesmu sarakstu virsotnes.

Atraktīvā videoklipa pēkšņā popularitāte ļāva «Psy» noslēgt ierakstu līgumu ar menedžmenta kompāniju, kuras klientu vidū ir arī Bībers.

Dzimtajā Dienvidkorejā «Psy» ir pazīstams dziedātājs, kurš izdevis sešus albumus. Nākamajā nedēļā dziedātājs dosies uz Eiropu, kur teiks runu Oksfordas universitātē, kā arī piedalīsies MTV Eiropas Mūzikas balvas ceremonijā Vācijā.

Populārais «Psy» videoklips dziesmai «Gangnam Style»:

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu