Džastinu Bīberu apzog un izjoko (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Popzvaigzne Džastins Bībers savas tūres «Believe» laikā piedzīvojis nepatīkamus mirkļus. Dziedātājs ticis apzagts un izjokots.

Kamēr Džastins Bībers uzstājies Vašingtonā, zaglis ielauzies viņa tūres menedžera telpā. Tika nozagta Džastina kamera un dators. Jaunā zvaigzne neslēpa savu sašutumu arī sociālajā tīklā «Twitter»: «Tik stulbi, ka cilvēki nerespektē citu personu privātās lietas.» Uzreiz pēc tam dziedātājs turpināja ar atklātu paziņojumu: «Vakar šova laikā man un manas tūres menedžerim Džošam tika nozagtas dažas lietas. Ļoti nepatīkami.

Cilvēkiem vajadzētu respektēt citu personu īpašumu.

Man bija daudz privātu lietu tajā kamerā un datorā. Tas mani uztrauc visvairāk.»

Nav zināms, vai tika nozagts arī kaut kas cits.

Džastins Bībers, uzstājoties Lasvegasā.
Džastins Bībers, uzstājoties Lasvegasā. Foto: SCANPIX SWEDEN

Zādzība notikusi tajā pašā dienā, kad kāds izjokojis Džastinu. Kāda nezināma persona piezvanījusi ārkārtas situāciju iestādēm un paziņojusi, ka pie Bībera mājas atrodas cilvēks ar ieroci. Nekavējoties, policijas mašīnas un helikopteri tika nosūtīti uz astoņpadsmitgadīgās zvaigznes īpašumu, kurš atrodas vienā rajonā ar Kortnijas Kardašianas māju. Džastina miesassargi ielaiduši policijas darbiniekus Bībera īpašumā, taču tie neko aizdomīgu nav atraduši.

Ziņu portāls «The Sun» raksta, ka nesen līdzīgi gadījumi notikuši arī ar aktieri Eštonu Kačeru un tīņu zvaigzni Mailiju Sairusu.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu