Kembridžas hercogieni lenc sajūsmināti futbolisti (22)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kembridžas hercogiene Ketrīna otrdien nonāca sajūsminātu futbolistu ielenkumā - viņa kopā ar vīru, Kembridžas hercogu Viljamu bija ieradusies atklāt jauno nacionālo futbola centru, raksta «Daily Mail».

Ketrīna bija tērpusies atturīgā pelēkā mētelī un stilīgos zamšādas zābakos uz pamatīga papēža.

Pasākumā piedalījās arī Anglijas futbola izlases dalībnieki, kuri augstās viešņas ierašanos sagaidīja ar neslēptu sajūsmu - Ketrīna drīz vien bija futbolistu ielenkumā.

Foto: AFP/LETA

Dzeltenā prese noskaidrojusi, ka futbolisti Ketrīnu uzaicinājuši pēc tikšanās oficiālās daļas pievienoties viņiem «bumbas paspārdīšanā». Ketrīna uz to atbildējusi ar jautājumu, vai viņiem nav kādas liekas treniņbikses. Kad futbolisti paziņoja, ka to noteikti var noorganizēt, hercogiene tikai pasmējusies.

Studiju gados, pirms laulībām ar princi Viljamu Keita labprāt aizrāvās ar tenisu un hokeju.

Foto: AFP/LETA

Jaunatklātajā futbola centrā ir 12 pasaules līmeņa futbola laukumi, biomehāniskās vingrošanas zāles un citas sportistiem noderīgas iespējas, centru savos treniņos izmantos arī nacionālā izlase.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu