«Closer» redaktore saņēmusi nāves draudus (27)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ar franču bulvārizdevuma «Closer» galveno redaktori Florānsu Pio, kuras vadītais izdevums pirmais publicēja Kembridžas hercogienes Ketrīnas provokatīvās bildes, esot piedraudēts izrēķināties. Sieviete vērsusies policijā, lūdzot viņu aizsargāt.

Florānsa Pio nolēmusi vērsties pie tiesībsargājošajām instancēm drīz pēc tam, kad nepazīstami cilvēki, kuri bija saniknoti par Ketrīnas Midltones fotogrāfiju publicēšanu, piedraudēja ar «Closer» redaktori izrēķināties.

Sieviete ziņo, ka esot saņēmusi vairāk nekā 300 elektronisko vēstuļu, kurās piedraudēts viņu nogalināt. «Kāds cilvēks vēstulē rakstījis, ka neliksies mierā līdz brīdim, kamēr viņu nenogalinās,» franču žurnāla pārstāvja teikto citē «Life News». Vairāk nekā 14 agresīvo ziņojumu iesniegti policijā, kurai tagad jālemj, vai «Closer» galvenajai redaktorei piešķirt īpašu apsardzi.

Franču bulvārizdevuma "Closer" skandalozais vāks
Franču bulvārizdevuma "Closer" skandalozais vāks Foto: Reuters/Scanpix

Atgādināsim, ka tieši «Closer» bija pirmais izdevums, kas publicēja Kembridžas hercogienes Ketrīnas pikantās fotogrāfijas, kurās viņa redzama atpūšoties kādā pilī Provansā. Paparaci bildēs redzams, kā Viljams iesmērē sievas muguru ar sauļošanās krēmu.

Bekingemas pils pārstāvji atzina, ka šīs bildes ir īstas, bet pēc tam pils preses dienests pavēstīja, ka Lielbritānijas karaliskā ģimene iesūdzējusi žurnālu tiesā par privātās dzīves robežu pārkāpšanu. Tāpat karaliskā ģimene nosodīja šādā veidā iegūtu fotogrāfiju publiskošanu.

Drīz pēc publikācijas žurnālā «Closer» šīs bildes parādījās arī itāļu bulvārpreses izdevumā «Chi» un īru laikrakstā «Irish Daily Star».

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu