Hercogieni Ketrīnu samulsina puskailas iezemietes (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Var tikai apbrīnot Kembridžas hercogu savaldību: kamēr tabloīdi apspriež bildes, kurās Kembridžas hercogiene redzama bez peldkostīma augšdaļas, Viljams un Ketrīna turpina apceļot Tālos Austrumus.

Šķiet, pāris nolēmis stingri ievērot vienu no galvenajiem karaliskajiem noteikumiem: «Saglabā mieru un virzies uz priekšu!» - lai gan brīžiem tas nepavisam nav vienkārši.

Foto: AP/Scanpix

Līdz šim ne Viljams, ne Ketrīna ne ar vārdu nav pieminējuši skandalozo fotogrāfiju publicēšanu, lai gan nepārtraukti turēt sevi rokās karaliskās ģimenes pārstāvjiem nav viegli.

Pašlaik pāris apceļo Zālamana salas. Kādā no salu provincēm Kembridžas hercogus sveica vietējie iedzīvotāji, turklāt iezemietes, atbilstoši tradīcijām, bija tērpušās tikai zāles stiebru svārkos. Ieraugot dāmas ar kailajām krūtīm, Keita nevarēja savaldīt smieklus, bet pēc tam samulsa.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu