Krūzs strauji zaudē svaru (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šovbiznesa pasaulē aktieru svara straujās svārstības nav nekas neparasts. Piemēram, Renē Zelvēgerei, Šarlīzei Teronai un Džaredam Leto lomu dēļ nācās «uzēst» 30 kilogramus, savukārt Kristians Beils un Enna Hetaveja sevi mocīja ar diētām, beigās atgādinot uz nāvi slimus cilvēkus.

Taču tas, ka Toms Krūzs jau ilgāku laiku zaudē svaru, nekādi nav saistīts ar viņa lomām. Visticamāk, ka Holivudas zvaigzne joprojām nespēj pārdzīvot šķiršanos no Keitijas Holmsas, turklāt ar mīļoto meitu Suri nu arī Krūzs tiekas daudz retāk.

Jāpiebilst, ka 50 gadus vecais aktieris visiem spēkiem cenšas izlikties, ka viss ir vislabākajā kārtībā. Aizvadītajās brīvdienās «Neiespējamās misijas» zvaigzne parādījās Londonā, kur viņš strādā pie izrādes «Ričards III» iestudēšanas teātrī «Globe». Tur aktieris izskatījās ļoti izmocīts, taču centīgi smaidīja visur klāt esošajiem paparaci.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu