Heidija Kluma saniknojusi Sīlu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pazīstamā supermodele Heidija Kluma atzinusies, ka viņai ir romantiskas attiecības ar miesassargu. Šis fakts pamatīgi saniknojis dziedātāju Sīlu, kurš pagaidām vēl ir Klumas vīrs.

Jau šķita, ka skandāls, kas sākās Klumas un Sīla negaidītās šķiršanās sakarā, ir norimies, taču paparaci pamanījās izplatīt fotogrāfijas, kurās redzams, kā supermodele atpūšas Sardīnijā sava miesassarga un bērnu kompānijā. Turklāt bildēs itin labi redzams, ka miesassargu un viņa saimnieci saista romantiskas attiecības. Kad pasaule ieraudzīja fotogrāfijas, Klumai nekas cits neatlika, kā publiski atzīties, ka viņai ir romāns ar miesassargu Martinu Kristenu.

Troksnis sacēlās pēc tam, kad Sīls savu laulāto draudzeni publiski nokaunināja, pārmetot, ka viņa ir izvirtusi un uzsākusi romānu ar kalpu. Kad supermodele spēra vēl atklātāku soli, kādā no amerikāņu TV pārraidēm ierodoties sava jaunā mīļākā sabiedrībā (un šajā pārraidē viņa arī atzinās par romānu), Sīls burtiski satrakojās.

«Kad apstiprinājās informācija par Heidijas un Martina attiecībām, Sīls nolēma parūpēties par to, lai Heidijai neklātos viegli. Viņu satracināja ziņa, ka Heidijas un Martina romāns turpinās jau trīs mēnešus. Sīls negaidīja, ka Heidija sāks rūpēties par savu privāto dzīvi vēl pirms oficiālās šķiršanās. Viņa pašapziņai tas ir ļoti sāpīgs trieciens, tāpēc viņš nolēmis palielināt savas finansiālās prasības un pieprasīt ilgāku tikšanās laiku ar bērniem. Taču arī Heidija nedomā padoties bez cīņas, tādēļ ir nolēmusi aizstāvēt sevi tiesā,» stāstījis kāds Sīla paziņa.

Ziņas par Klumas un Sīla šķiršanos (viņi allaž tikuši uzskatīti par vienu no stabilākajiem pāriem) parādījās janvāra beigās. Sākotnēji abi nolēma nekomentēt savu lēmumu, taču vispirms nenoturējās Sīls: kādā intervijā viņš paziņoja, ka līdz šim brīdim nespēj noticēt, ka kaut kas tāds notiek, un piebilda, ka abi ar Heidiju joprojām turpina nēsāt laulības gredzenus. Tiesa, drīz vien pēc šā paziņojuma parādījās fotogrāfijas, kurās ne Heidijai, ne Sīlam laulības gredzena pirkstā nebija.

Neoficiālā versija liecina, ka šķiršanās iemesls esot Sīla nesavaldīgais raksturs. Baumo, ka dziedātājs mēdzot «uzsprāgt» un no tā cietusi ne tikai Heidija Kluma, bet arī tuvākie cilvēki. Tādēļ Heidija, kura aizņemta gan privātajā biznesā, gan audzina četrus bērnus, gan piedalās neskaitāmās TV programmās, nolēmusi, ka labāk ir šķirties, nekā paciest dzīvesbiedra biežos naidīguma uzliesmojumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu