Venēcijas filmu festivāls: ragi un caurspīdīgas kleitas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Nule atklāts 69. Venēcijas filmu festivāls, kurā galvenās tēmas šogad būšot sekss un scientoloģija. To arī apliecina tērpi, kurus varēja vērot jau pirmajās dienās uz festivāla sarkanā paklāja.

Lai gan Venēcijas filmu festivālā zvaigznes vēl tikai ierodas, dažas jau paspējušas paspīdēt uz sarkanā paklāja visai interesantos tērpos.

Piemēram, aktrise Marina Ripa di Mīna skatītāju pūli satracināja ar savu

oriģinālo galvas rotu - vērša ragiem,

kurus izdaiļo arī tīkliņš pār acīm. Aktrise Izabellla Adriani ieradās gluži kā no Disneja multiplikācijas filmas - princešu tērpā.

Itāļu aktrise Valerija Marini ieradās baltā viegla auduma kleitā, kuras šķēlums priekšā bija visai drosmīgs, bet aktrise Letīcija Kasta bija

izvēlējusies melnu mežģīņotu kleitu, kura visiem atklāja viņas melno apakšveļu visā krāšņumā.
Foto: AP/Reuters/Scanpix

Arī itāļu aktrise Izabella Ferāri, kura ir gados vecāka par Kastu, nekautrējās uzvilkt mežģīņotu tērpu, kurš gan zvaigznei bija nedaudz par garu - draudot ar kritienu! Visburvīgāk izskatījās aktrise Keita Hadsone, kuras tērps bija ļoti atbilstošs viņas augumam.

Foto: AP/Reuters/Scanpix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu