Cik atklāti par privāto dzīvi stāsta Ieva Adamss? (23)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Radiogeiša Ieva Adamss jeb īstajā vārdā Ieva Lejiņa sociālā saziņas tīklā «Facebook» publiskojusi dažādus jautrus stāstiņus, ko piedzīvojusi ar savu dzīvesbiedru, uzņēmēju Arni Lejiņu. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Ieva atklāj to trauslo robežu, kad privātās dzīves nianses labāk noklusēt. Viņa nekad neatļautos sociālajos tīklos mazgāt netīro veļu, skaidrojot attiecības, bet pasmieties par sevi, Ievai ar vīru nav nekādu aizspriedumu.

Vaicājot Ievai, cik atklāti sabiedrībā populāra sieviete drīkst stāstīt par savām ģimenes attiecībām, viņa atklāj, ka nav no svara, vai cilvēks ir sabiedriski pazīstams, vai ne, ir lietas, ko var, un ko nevar darīt publiskā telpā, arī internetā. «Tā nav vieta, kur plātīties ar savu netīro veļu un skaidrot attiecības,» viņa nosaka.

Lai arī Ieva ir sabiedriski aktīva sieviete un feisbukā informē draugus un domubiedrus par privātās dzīves interesantākajām aktivitātēm, viņa nosaka, ka nekad neatļautos ievietot publiskai apskatei bildes no mājas svētnīcas – guļamistabas.

«Savukārt intīmās un attiecību tēmas es nebūt neuzskatu par tabu, bet tikai ar vienu noteikumu - tām jābūt smieklīgām, dzīvespriecīgām, smaidu rosinošām. Paldies Dievam, man ar vīru sapas daudzas lietas, un viena no tām ir prasme un nebaidīšanās pasmieties par sevi. Mazie pastāstiņi iz mūsu kopdzīves, ko laiku pa laikam publicēju feisbukā, ir gan sava veida dienasgrāmata, ko pašiem ir jautri pašķirstīt, gan noskaņojuma uzlabotājs daudziem mūsu draugiem un vienkārši foršiem cilvēkiem, kas lasa manus ierakstus. Man jau nez cik reižu ieteikts izdot kādu grāmatiņu ar šīm miniainiņām un arī manu bērnu asprātīgajiem izteicieniem! Bet nē, taisīt biznesu no savas ģimenes laimes es tomēr nevēlos,» stāsta Ieva.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu