Hercogiene Ketrīna apģērbā iecienījusi zilo krāsu (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Tā sauktais Keitas efekts padarījis laimīgu ne vienu vien apģērbu ražotāju - īsā laika posmā Kembridžas hercogiene kļuvusi par pasaules stila ikonu, un miljoni sieviešu izvēlas viņu kopēt, izvēloties maksimāli līdzīgus apģērbus kā Ketrīnai Midltonei.

«Mail on Sunday» modes lapu redaktori apkopojuši hercogienes garderobi divu gadu garumā un secinājuši, kādas krāsas apģērbus viņa visvairāk iecienījusi.

Izrādījies, ka Keitas mīļākais tonis ir tāds pats kā karalienei Elizabetei II - zilais. No tumši piesātināta līdz akvamarīnam un debesszilam - šī palete viņas garderobē sastopama 21% gadījumu.

16 procentos gadījumu hercogiene Ketrīna izvēlas pelēkas krāsas tērpu
16 procentos gadījumu hercogiene Ketrīna izvēlas pelēkas krāsas tērpu Foto: AFP/LETA

Visretāk hercogiene Ketrīna redzēta brūnas un dzeltenas krāsas tērpos - katra no tām izvēlēta vien 3% iziešanu reižu.

Starp citu, Keitu mēdz dēvēt arī par saimnieciskāko hercogieni. Viņa joprojām atsakās algot personisko frizieri, kā arī, pretēji daudzu augstdzimušo un vienkārši populāro sieviešu ieradumam, mēdz iziet sabiedrībā apģērbos, kas viņai mugurā redzēti ne reizi vien. Turklāt Keita iecienījusi tā sauktos «high street» apģērbus, piemēram, zīmolu «Zara».

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu