Atklās izstādi «Pretpolu Teorēma* corrigenda»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 30.jūlija līdz 10.augustam galerijā «Zīmulis un Ota» Skolas ielā 18 skatāma Kaspara Bērziņa gleznu personālizstāde «Pretpolu teorēma* corrigenda», informē galerijas pārstāvji.

Pretpolu teorēma ir jau ceturtā Kaspara Bērziņa personālizstāde. Šī ir pirmā reize, kad viņa izstādei veidotie un arī no iepriekš tapušajiem atlasītie darbi ir veidoti vienotā, iespējams, pietiekami sarežģītā koncepcijā.

Izstādē redzamajos darbos attēlotas domas, idejas par realitātes, materiālās un ne tikai materiālās pasaules patiesajiem apmēriem, par autora nebeidzamajiem centieniem sasniegt realitātes jušanas un izjušanas maksimālo robežu. Reālā realitāte ir daudz plašāka, dziļāka un sarežģītāka. Reālā realitāte ir kas tāds, ko mēs sauktu par sirreālo. Visu pasauli ar tās realitāti mēs neredzam, neapzināmies un, iespējams, nekad neapzināsimies. Mūs ierobežo eksistences plēve.

Ir konflikts - prāta un tā meklējumu, un esības konflikts. Ekspozīcijā «Pretpolu Teorēma* corrigenda» tās autors Kaspars Bērziņš aicina aplūkot savu skatījumu uz esību un tajā apslēpto!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu