Keitija Holmsa piedāvās savu kolekciju Modes nedēļā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no dailymail.co.uk

Šķiet, Keitijai Holmsa šķiršanās no Toma Krūza nākusi par labu: aktrise un meitiņas Suri mamma paziņojusi, ka piedalīsies Ņujorkas modes nedēļā.

Ar dizain8u Keitija nodarbojas jau vairākus gadus. Viņa arī kopā ar Džimu Jangu gatavojusi apģērbu brendam «Holmes & Yang». Tiesa, līdz šim iekarot Modes olimpu aktrise neriskēja.

Keitija Holmsa labprāt valkā arī pašas dizainētos tērpus
Keitija Holmsa labprāt valkā arī pašas dizainētos tērpus Foto: Ekrānšāviņš no dailymail.co.uk

Tagad gan Viktorijai Bekhemai būs jāsasparojas, jo jau šoruden notiekošajā Ņujorkas modes nedēļā Keitija piedāvās pilnvērtīgu pavasara apģērbu kolekciju, solot visus pārsteigt.

Liekas, ka Holmsa nopietni nolēmusi mainīt savu dzīvi un iesaistījusies dažādās aktivitātēs. Turklāt viņai veiksmes vēlējumi nenāks par ļaunu, jo pirmā noklausīšanās šķiršanās lietā un cīņā par viņas un Krūza kopīgo meitiņu Suri notiks jau 17.jūlijā. Klīst runas, ka Krūzs no savas prasības par iespēju audzināt meitu negrasoties atteikties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu