«Fonofest» piedāvā skeitborda sacīkstes kosmosā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

13. un 14. jūlijā mūzikas un sporta festivālā «Fonofest» kosmosa izpētes centrs «Happy Herbal Harvest» un «Clockwise Skateshop» piedāvās kosmiskas skeitborda sacīkstes, informē «Fonofest» rīkotāji. Kā ierasts, «Fonofest» katru gadu īpašu uzmanību velta sportiskajām aktivitātēm. Arī šogad festivālā ir plānotas gan pludmales volejbola un futbola, gan skimborda un skeitborda sacīkstes.

Turpinot iepriekšējos gados sākto tradīciju, arī šogad skeitborda sacīkstes būs īpaši noformētas – uz rampas tiksies labākie pašmāju kosmonauti. Pacelšanās sacensībām plānota pirmajā festivāla dienā – 13.07. plkst. 21, sacīkstēm ilgstot divas stundas. Pēc nolaišanās labākajiem lidotājiem īpašu balvu būs sarūpējis «Clockwise Skateshop», savukārt izskatīgākos kosmonautus uz festivāla galvenās skatuves apbalvos GACHO sadarbībā ar «Happy Herbal Harvest skateboards».

Festivāla rīkotāji atgādina, ka mūzikas un sporta festivāls «Fonofest» Uplandos pie Cēsīm norisināsies jau astoto gadu pēc kārtas, pulcējot plašu klāstu mūziķu, tai skaitā «The Asteroids Galaxy Tour» (DK), «Pērkons», GACHO, «Labvēlīgais tips», «Deep Insight» (Somija), «Pienvedēja Piedzīvojumi» un daudzus citus.

Biļetes par Ls 15 pieejamas visās Biļešu servisa kasēs; Tele2, ISIC un Nordea klientiem biļetes pieejamas ar atlaidi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu