Fotoreportāža: Biruta Ozoliņa un DJ Monsta Kalnciema ielā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Ceturtdien, 28.jūnijā, Kalnciema ielas kvartālā notika pirmais «Samsung Smart Sessions» koncerts, kurā etnomūziķes Birutas Ozoliņas novatoriskais kokles skanējums satikās ar DJ Monsta mūsdienīgo ritmu spēlēm un vīdžeja Arta Dzērves Latvijas dabas ainavu videoprojekcijām. Kā novēroja TVNET, koncerts pulcēja lielu interesentu loku - ģimenes ar bērniem, sabiedrībā pazīstamus cilvēkus un mūziķus.

Birutas Ozoliņas un DJ Monsta jeb Ulda Cīruļa sadarbība sākās jau 2010.gadā, bet nopietnāka abu mūziķu kopsadarbība izvērtās šā gada sākumā.

Par Samsung Smart Sessions

«Samsung Smart Sessions» ir jauns, Latvijā līdz šim nebijis muzikāls projekts, kurā spēcīgākie Latvijas jaunie mūziķi, izpildītāji un komponisti gadsimtos izauklētas muzikālās vērtības savienos ar mūsdienu mūzikas un popkultūras elementiem, piemēram, elektroniku, videomākslu un dīdžejošanu, padarot tās tuvākas un saprotamākas arī jaunajai mūzikas cienītāju paaudzei.

Sesiju šā gada lielākais notikums būs īpašs Vestarda Šimkus koncerts 11.decembrī Rīgā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu