Šaija Labafs izģērbjas «Sigur Ros» klipā (19)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Islandiešu postroka grupas «Sigur Ros» dalībnieki pārsteigti par sacelto ažiotāžu ap viņu jauno videoklipu, kurā amerikāņu aktieris Šaija Labafs (Shia LaBeouf) redzams kails. Filmas «Transformers» zvaigzne un aktrise Denna Tomasena instrumentālā skaņdarba «Fjogur Piano» videoklipā redzami kaili.

Klipu veidojusi augsti vērtētā izraēliešu režisore Alma Harela.

Astoņas minūtes garajā klipā pāris kails guļ kopā gultā, apmainās ar drēbēm, kā arī dejo un cīkstās.

Videoklips atklātībā tika nodots tikai pirmdien un kļuvis jau par interneta sensāciju.

Tomēr «Sigur Ros» basģitārists Georgs Holms paudis izbrīnu par milzīgo ažiotāžu ap klipu.

Foto: Ekrānuzņēmums
«Islandieši nav tik puritāniski attiecībā uz cilvēku kailumu,»

sacīja Holms. Viņš skaidroja, ka klipa uzņemšanas process ar Harelu bijis pārsteigumu pilns. «Mēs tiešām nezinājām, ko sagaidīt no Almas. Sākotnēji viņa plānoja filmēt mūs visus Islandē, spēlējot uz klavierēm fragmentus no dziesmas. Bet tad viņa piezvanīja un pavēstīja, ka viņa satikusi Šaiju Labafu un ka viņi mainījuši ideju,» stāstīja Holms.

«Tā bija pēdējā reize, kad mēs kaut ko dzirdējām par videoklipa koncepciju, un vairāk viņa mums par to nestāstīja,» atklāja mūziķis.

«Sākotnēji nesapratu, kā uztvert videoklipu, bet tagad par to esmu pilnīgā sajūsmā. Liekas, ka tam nav ne sākuma, ne beigu, un tas liek domāt par to, kas varētu vai arī nevarētu notikt. Tā ir mīkla, un tas ir pilnīgi lielisks,» jūsmoja Holms.

«Fjogur Piano» ir trešais singls no «Sigur Ros» jaunākā albuma «Valtari», kas iznāca 23.maijā.

Grupa atkāpusies no tradicionālās videoklipu veidošanas tehnikas, piedāvājot 12 režisoriem nelielu budžetu un ļaujot viņiem brīvi uzņemt īsfilmu vienai no albuma dziesmām.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu