Renāra Kaupera sieva debitē kā dziedātāja (29)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar sava vīra sacerētu jautru bērnu dziesmiņu «Brīnumbēbītis» 3. jūnijā uz Vērmanes dārza skatuves debitēja populārās latviešu grupas «Prāta Vētra» solista Renāra Kaupera sieva, stiliste Agnese. Viņa uzstājās kopā ar ģimenes draugu – mūziķa Andra Sējāna sievu Sanitu un bērniem Everitu un Eremiju. Tiesa gan, ģimenes vīri Renārs un Andris šoreiz bija aizņemti savos darbos, tādēļ nepiedalījās sievu priekšnesumā.

«Andris Sējāns ar Renāru Kauperu draudzējas no grupas «Cosmos» darbības laikiem,» sarunā ar Sejām stāsta Sanita Sējāne. Taču pēdējā laikā sadraudzējušās arī abu mūziķu dzīvesbiedres – Sanita Sējāne un Agnese Kaupere, turklāt abas iedziedājušas arī kopīgu dziesmu «Brīnumbēbītis».

Renāra Kaupera 11 mēnešus vecais dēlēns Ārons ar lielu interesi vēroja māmiņas Agneses muzikālo priekšnesumu
Renāra Kaupera 11 mēnešus vecais dēlēns Ārons ar lielu interesi vēroja māmiņas Agneses muzikālo priekšnesumu Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Šoreiz Sanita Sējāne ar atvasēm Everitu un Eremiju uz skatuves uzstājās kopā ar Agnesi Kauperi. Lai arī Agnese bija atnākusi uz koncertu ar savu jaunāko atvasi – 11 mēnešus veco dēlēnu Āronu, viņš uz skatuves nekāpa, bet gan ar lielu interesi vēroja māmiņas priekšnesumu auklīšu uzraudzībā.

Sējānu un Kauperu ģimenes muzikālā sadarbība sākās pavisam nesen, Siguldas pils estrādē Latvijas bērnu mūzikas festivālā «Izlaidums brīnumskapī». «Kauperu ģimene mūs palūdza padziedāt līdzi viņu izpildītajai dziesmai «Brīnumbēbītis». Tas izdevās tik lieliski, ka uz audžuģimeņu koncertu palūdzu Agnesi mums pievienoties. Tā nu mēs, divas kuplas un muzikālas ģimenītes, šoreiz pārstāvējām savus vīrus,» teic Sanita.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu