Madonā šonedēļ gaisa balonu festivāls un koncerti (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 30. maija līdz 3. jūnijam Madonā un tās apkaimē norisināsies gaisa balonu festivāls «LMT Kauss 2012», kurā varēs vērot gaisa balonu sacensības, balonu šovus un apmeklēt vakara koncertus, informē festivāla mediju koordinatore Aiga Ozoliņa. Jau 14. gadu ar «Latvijas Mobilā telefona» atbalstu gaisa balonu festivāls ir krāšņs notikums. Gaisa balonu pilotiem tā ir iespēja pierādīt savas profesionālās prasmes sacensībās, savukārt pasākuma viesi varēs piedzīvot košu gaisa balonu parādi debesīs, vērot ugunīgas atrakcijas, kā arī piedalīties vakara izklaides pasākumos. Gaisa balonu festivālam atbalstu sniegusi arī Madonas novada pašvaldība.

Šogad dalībai festivālā pieteikušās jau vairāk nekā 20 gaisa balonu komandas no Latvijas, Lietuvas un Krievijas. Tradicionāli festivāla programmas galvenā sastāvdaļa būs gaisa balonu pilotu sacensības - rīta un vakara lidojumi. Labvēlīgu laika apstākļu gadījumā dalībnieki veiks septiņus sacensību lidojumus, katrā no tiem pildot noteiktus uzdevumus. Labākais pilots saņems īpašo LMT kausu un galveno naudas balvu.

Festivāla sastāvdaļa ir izklaides programma piektdienas un sestdienas, 1. un 2. jūnija, vakaros, kurā piedalīsies pazīstami mūziķi - «Otra puse», «Dzelzs vilks», Igo, Miks Dukurs ar «PositiveFor», «O-Kartes» skatuves šova dalībnieki, Lauris Reiniks, «Labvēlīgais tips» un «Forte». Dejas līdz rītam spēlēs DJ Jānis Balodis un Roberts Lejasmeijers. Festivāla apmeklētāji varēs vērot arī īpašus balonu šovus, un to noslēgs krāšņa uguņošana sestdienas vakarā.

LMT klientiem no 25. līdz 31. maijam būs iespēja iegūt bezmaksas ielūgumus uz piektdienas un sestdienas vakara koncertiem, atverot mobilajā telefonā lapas «m.lmt.lv» balonu festivāla sadaļu.

Šogad festivāls norisināsies Madonas novada svētku laikā - visā pilsētā notiks dažādi izklaides pasākumi un atrakcijas.

Festivāls ir ceļojošs un iepriekš ir jau noticis Saldū, Talsos, Pedvālē, Jelgavā, Rēzeknē, Daugavpilī, Cēsīs, Siguldā, Valmierā un Rīgā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu