Anmary seksīgā kleitā «Eirovīzijas» atklāšanā (32)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdienas vakarā Baku notikošajā 57. Eirovīzijas dziesmu konkursa atklāšanas ballītē Latvijas pārstāve Anmary daudzus pārsteidza, uz pasākumu ierodoties ļoti seksīgā kleitā un izpelnoties klātesošo komplimentus.

Kā vēsta Latvijas pārstāvji, kas atrodas Baku, Anmary pusfināla cīņā ar dziesmu «Beautiful Song» tiek prognozētas labas izredzes. Saņemti daudzi atzinīgi vārdi par Anmary spēcīgo vokālu.

Kā izsakās ārvalstu profesionāļi, «Anmary spridzina». Jāpiebilst, ka Eirovīzijas dziesmu konkursā Anmary un Latvijas delegācijai nozīmīga ir ne tikai rītdiena, bet arī šodiena - 21. maijs, jo otrā ģenerālmēģinājuma laikā priekšnesumus vērtēs visu valstu profesionāļu žūrija, kuras vērtējums veido 50% no rezultāta – tātad pusi no iespējas iekļūt finālā.

Anmary un viņas komanda saka paldies visiem tiem, kas viņu šobrīd atbalsta ar gaišām domām un labiem vārdiem: «Ticu, ka arī latvieši tikpat pozitīvi un sirsnīgi novērtēs mūsu sniegumu, kā to jau izdarījuši citu valstu dalībnieki un ārzemju prese.»

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu