«UgunsGrēka» zvaigzne atveidos vīriešu mednieci (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Liepājas teātra aktrise Jūlija Ļaha, kuru TV3 skatītāji vairāk iepazinuši kā Santu Ziemeli, kas TV3 seriālā «UgunsGrēks» ir neganta sava dzīvesbiedra krāpniece, nu iejutīsies vīriešu mednieces lomā «Domino teātra» kriminālkomēdijā «Trakās šķēres». Jāpiebilst, ka seriālam «UgunsGrēks» nofilmēta 500. sērija, kas būs redzama 25.aprīlī.

Aktrise Jūlija Ļaha arī pati sirsnīgi smej par savu jauno lomu kriminālkomēdijā «Trakās šķēres», jo, spēlējot katru izrādi, nevar prognozēt kā tā beigsies. «Arī mēs aktieri zinām tikai to, kas notiks līdz brīdim, kad līdzās frizētavai notiek slepkavība. Katru reizi izrāde būs savādāka - ar citu finālu un skatītāju reakciju. Tāpēc katra izrāde arī man pašai būs kā pārsteigums. Šo izrādi var spēlēt mūžīgi un nevar ieslīgt rutīnā,» pārdomās par jaunuzvedumu dalās aktrise.

Salīdzinot savu šā brīža spilgtāko Santas Ziemeles lomu TV3 seriālā «UgunsGrēks» ar pavedinošās frizieres Brigitas Rozītes lomu «Trakajās šķērēs», aktrise atklāj, ka Santa jau ir apprecējusies ar bagātu vīrieti, bet friziere Brigita vēl tikai meklē vīrieti.

Seriāla "UgunsGrēks" mīlētāju pāris - Santa Ziemele (Jūlija Ļaha) un Deniss Tarasovs (Ģirts Liuziniks)
Seriāla "UgunsGrēks" mīlētāju pāris - Santa Ziemele (Jūlija Ļaha) un Deniss Tarasovs (Ģirts Liuziniks) Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

«Viņa centīgi meklē savu izredzēto, bet nesanāk, jo Brigita nemāk saprast cilvēkus.

Ja vīrietis ir ar biezu maku, mana atveidotā varone tūlīt metas virsū, nevis pārbauda viņu.

Taču galarezultātā nekas nesanāk,» viņa raksturo savu atveidoto varoni.

Kriminālkomēdijā «Trakās šķēres» Jūlija Ļaha Brigitas Rozītes lomā dublējas ar aktrisi Santu Didžus.

Spilgtais frizieres Brigitas vizuālais tēls aktrisei tīri labi patīk. «Jūtos pavasarīgi košajā tēlā. Jaunajai lomai gatavojoties, nolakoju rozā krāsā nagus. Gāju pa ielu un sapratu, ka ar tik spilgtiem nagiem jautrība garantēta,» par krāšņo frizieres tēlu jūsmo aktrise.

Sarunā ar TVNET Jūlija Ļaha atklāj, ka, gatavojoties lomai, viņa pat apguvusi matu griešanu un veidošanu uz speciāliem manekeniem frizierskolā - studijā «Create in Riga». «Mani vienmēr pārsteidzis, ka frizieriem tik veikli izdodas izveidot frizūru. Apgūstot frizieru iemaņas, biju šokā, ka cilvēkiem un pat manekeniem var būt tik daudz matu. Saputrojos jau uz manekena galvas, veidojot frizūru, kur nu vēl uz dzīva cilvēka galvas. Tā kā esmu apguvusi dažādas friziermeistarības iemaņas, tad šovasar varēšu likt lietā iegūtās zināšanas, veidojot frizūras savām draudzenēm,» stāsta aktrise.

Aktrise Jūlija Ļaha kriminālkomēdijā "Trakās šķēres" atveidos frizieri Brigitu Rozīti
Aktrise Jūlija Ļaha kriminālkomēdijā "Trakās šķēres" atveidos frizieri Brigitu Rozīti Foto: TVNET

Jūlija Ļaha jau iepriekš Liepājas teātrī ir populāra matu griešanas speciāliste. Viņa saviem kolēģiem ne vienu vien reizi ar speciālu matu griešanas mašīnīti nodzinusi gludus, trīs milimetrus garus matus. «Ne tikai stiprā dzimuma pārstāvjiem varēju palīdzēt, bet arī bijušajai kolēģei Maijai Romaško esmu nodzinusi trīs milimetrus garus matus,» atklāj aktrise.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu