Santa Didžus kļūst par rudmati un saņem lomu kriminālkomēdijā (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Aktrise, TV raidījuma «Māmiņu klubs» vadītāja un trīs bērnu mamma Santa Didžus (40) atkal ļāvusies jaunām vizuālajām pārvērtībām un kļuvusi par spilgtu rudmati. Līdz ar matu krāsas maiņu aktrise saņēmusi arī interesantu un spilgtu lomu «Domino teātra» kriminālkomēdijā «Trakās šķēres», kur viņa atveidos frizieri.

Santa Didžus ļoti bieži ļaujas vizuālām pārvērtībām, mainot savu matu krāsu un griezumu. «Ļoti ilgi domāju un prātoju, kāda varētu būt mana nākamā matu krāsa,» teic aktrise, kura šajā pavasarī kļuvusi par spilgtu rudmati.

Santa Didžus izrādē atveido frizieri Brigitu Rozīti
Santa Didžus izrādē atveido frizieri Brigitu Rozīti Foto: TVNET

Lai arī Santa Didžus ir spilgta un radoša personība, viņa atklāj, ka nekā kopīga ar savu izrādē atveidoto varoni Brigitu Rozīti nesaskata. «Nē, nē, Santa un Brigita nebūt nav līdzīgas,» viņa strikti nosaka.

Runājot par kriminālkomēdiju «Trakās šķēres», Santa Didžus neslēpj, ka izrāde ir ļoti baisa. «Visīstākā kriminālkomēdija. Un līdz pat izrādes beigām ne mēs aktieri zinām, ne skatītāji zina, kas ir vainīgais. Ja ir četri aizdomās turamie, tad katru reizi ir cits izrādes fināls,» ar izrādes notikumiem iepazīstina aktrise.

Santa Didžus atklāj, ka pirmo reizi mūžā spēlē kriminālkomēdijā.

Ar «Domino teātri» aktrise sadarbojusies jau iepriekš, kad viņa spēlējusi Vudija Alena komēdijā «Sekss un grēkpilsēta».

Saņemot uzaicinājumu no sava kursabiedra un izrādes «Trakās šķēres» režisora Oļega Šapošņikova tajā spēlēt, Santa, daudz nedomājot, piekritusi. «Man patīk, ka «Domino teātrī» uz izrādēm aktieri tiek aicināti no dažādiem teātriem, līdz ar to aktieris ir ieinteresēts strādāt ļoti labi, lai aicinātu atkārtoti. Nevienam nav noslēpums, ka, vienā projektā satiekoties dažādu teātru un spēles stilu aktieriem, mēs visi esam ieguvēji, jo viens no otra varam mācīties,» pārdomās dalās aktrise.

Kriminālkomēdijas «Trakās šķēres» pirmizrāde paredzēta šā gada 14. maijā uz «Splendid palace» skatuves. Izrādē piedalās arī aktieris Jānis Jarāns, Liepājas teātra aktrise un TV3 seriāla «UgunsGrēks» varone Jūlija Ļaha, kā arī Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis, Leļļu teātra aktieris Jānis Kirmuška un citi aktieri.





Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu