Deps un Mensons sadziedas «Golden God» ceremonijā (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Džonijs Deps (Johnny Depp) un amerikāņu šokrokeris Merilins Mensons (Marilyn Manson) trešdien Losandželosā mūzikas žurnāla «The Revolver» smagās mūzikas balvas «Golden God» ceremonijā pārsteiguši klātesošos, kopā kāpjot uz skatuves un izpildot divas dziesmas, ziņo ārvalstu prese.

Ceremonijas noslēgumā, kad uz skatuves kāpa skandalozais Merilins Mensons, viņam, spēlējot elektrisko ģitāru, pievienojās aktieris Džonijs Deps un seriāla «Gossip Girl» aktrise Teilore Momsena (Taylor Momsen) no rokgrupas «The Pretty Reckless». Jaunizveidotais projekts izpildīja slavenās «Eurythmics» dziesmas «Sweet Dreams» kaverversiju un paša Mensona «The Beautiful People» (skat. video).

Atgādinām, ka Rīgā Merilins Mensons uzstājās 2009.gada 15.novembrī.

Ceremonijas gaitā par labāko smagās mūzikas basģitāristu atzīts «Motley Crue» mūziķis Nikijs Sikss (Nikki Sixx). Viņam piešķirta mūžībā aizgājušā rokgrupas «Slipknot» basģitārista Pola Greja (Paul Gray) vārdā nosaukta balva.

Titulu «Riff Lord» izpelnījās leģendārais «Guns N’ Roses» soloģitārists Slešs (Slash), kas vēlāk kāpa uz skatuves ar ekstravaganto šoka rokmūziķi Alisu Kūperu (Alice Cooper), lai izpildītu viņa klasisko hitu «School’s Out».

Vēl balvas saņēma «Slipknot» (Gada atgriešanās) un grupas «Evanescence» zvaigzne Eimija Lī (Labākā roka balss).

Nu-metal žanra pionieru «Korn» ieraksts «The Path of Totality» atzīts par 2011.gada labāko albumu.

Īpašā «Golden God» piešķirta amerikāņu smagā roka grupas «Kiss» basģitāristam Džīnam Simonsam (Gene Simmons), savukārt balva par mūža ieguldījumu tika kanādiešu progresīvā roka grupai «Rush».

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu