«OKartes skatuvē» - Latvijas mūzikas zvaigznes (21)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Šis «OKartes skatuves» koncerts iemīļotajiem dalībniekiem būs gan sarežģīts, gan vienlaikus pagodinošs uzdevums. Šovakar, 9.martā, lielā koncerta tiešraidē pulksten 20.40 dalībnieki dziedās duetā kopā ar Latvijas populārākajiem mūziķiem, informē šova producents Niks Volmārs.

Koncertā kopā ar šova dalībniekiem uzstāsies Latvijā iemīļotie mūziķi Aija Andrejeva, Igo, Liene Candy, Agnese Rakovska, Ivo Fomins, Miks Dukurs, Jenny May, Latvijas Eirovīzijas atlases uzvarētāja Anmary, šova «OKartes akadēmija» uzvarētāja Samanta Tīna un citi mākslinieki. Viņi visu nedēļu ir apmeklējuši šova dzīvokli, lai palīdzētu sagatavot priekšnesumus «OKartes skatuves» dalībniekiem.

Šova pēdējo nedēļu favorīte Antra Stafecka kopā ar dziedātāju Igo izpildīs dziesmu «Tev tuvumā». Antra atzīst, ka, gatavojot priekšnesumu, izjūt ārkārtīgu atbildību: «Ja Raimonds Pauls, ar kuru man bija gods strādāt vienā no iepriekšējām nedēļām, ir neapšaubāms dvēseles pavēlnieks mūzikas tapšanā, tad Igo ir dziedātājs, kurš, izpildot dziesmas, spēj iejusties īstena dvēseles pavēlnieka lomā.»

Savukārt šova jaunpienācēja Kristīne Šomase uzstāsies kopā ar Miku Dukuru. Kristīne uzskata, ka viņas debijas priekšnesums koncertā būs izdevies, jo viņu ar Miku vienojot spēja dziesmu izpildīt, «ieliekot tajā sirdi». Rikardions sola: «Būs ļoti jestri, jo dziedāšu karstasinīgu spāņu dziesmu kopā ar latviešu Šakiru - Jenny May. Mēs abi būsim gaiši un priecīgi!» Marta Ritova ir īpaši saviļņota par muzikālo sadarbību ar talantīgo Ivo Grīsniņu-Grīsli: «No vīriešu kārtas dziedātājiem Latvijā Ivo ir unikāls, un esmu ļoti priecīga par iespēju kopā ar viņu izpildīt skaņdarbu, kas stāsta: kurš augsti kāpj, zemu krīt.»

Kāds būs «OKartes skatuves» dalībnieku sniegums koncertā kopā ar daudziem jau Latvijā slaveniem mūziķiem, izvērtēs žūrija: šova repertuāra direktors Guntars Račs, leģendārais teātra režisors Valdis Lūriņš un Latvijas Raidorganizāciju asociācijas vadītāja Gunta Līdaka.

Guntars

Račs paredz, ka tieši šis koncerts var izraisīt tālejošas sekas: «Šis ir kārtējais lielais izaicinājums jaunajiem izpildītājiem,

jo viņi ir tie, kuri min uz pēdām jau pazīstamajiem Latvijas mūziķiem. Nepalikt kaunā un būt labākiem par saviem dueta partneriem uzliek lielu atbildības nastu. Patīkami būs redzēt uz skatuves arī vairākus savus labus draugus, kuri laipni piekrita palīdzēt jaunajiem dziedātājiem. Iesaku nepalaist šo koncertu garām un atlikt savus ieplānotos darbus, lai vakaru pavadītu šīs krāsainās muzikālās sacensības gaisotnē. Ceru, ka saviem draugiem - Liepājas brāļiem Igo un Ivo - nenāksies likt pieciniekus,» smejas Račs.

Koncertu tiešraidē varēs vērot LNT un izklaides Kanālā 2 šovakar pulksten 20.40, bet ballīti, kas norisināsies pēc koncerta, tiešraidē rādīs Kanāls 2.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu