Tinčijs Straiders ir "Number 1"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Apvienotās Karalistes albumu konkurencē ceturto nedēļu pēc kārtas pirmo ailīti saglabājusi 23 gadus vecā Lady GaGa ar "The Fame". Singlu konkurencē pirmo numur viens sasniedzis londonietis Tinčijs Straiders (Tinchy Stryder) ar "Number 1" (4th & Broadway/Universal Island).

Ganā dzimušais Straiders sadarbībā ar Londonas pusaudžu hiphopa kolektīvu N-Dubz šonedēļ ar singlu "Number 1" nostūmis no 1. vietas mūziķi un producentu Kalvinu Harisu (Calvin Harris) ar "I’m Not Alone" (Columbia/Sony BMG). Pirmo ievērību Tinčijs Straiders guva ar iepriekšējo singlu "Take Me Back", kas ieskaņots kopā ar nigēriešu izcelsmes britu R&B mūzikas producentu un izpildītāju Taijo Krusu (Taio Cruz).

Lielbritānijas raidkorporācijas BBC veidotā saraksta "2009.gada Skaņas" ("Sound of 2009") piektās vietas ieguvējs britu elektropopmūzikas duets La Roux ar "In For The Kill" (Polydor/Universal) saglabājis 2. vietu, bet iepriekšējo divu nedēļu līderis Kalvins Hariss tikai 3. vietā.

Marmaduke Duke
Marmaduke Duke Foto: Publicitātes foto

Otrs augstākais jaunums meklējams 12. vietā - skotu roka duets Marmaduke Duke ar "Rubber Lover" (14th Floor/Warner Music). Šis ir divu jau zināmu grupu - "Biffy Clyro" un "Sucioperro" dalībnieku kopprojekts. Marmaduke Duke jaunais studijas albums "Duke Pandemonium" gaidāms maijā.

Albumu konkurencē ceturto nedēļu pēc kārtas pirmo ailīti saglabājusi 23 gadus vecā Lady GaGa ar "The Fame" (Interscope/Universal). Jaunākais grupas Depeche Mode albums ir nedēļas augstākais jaunpienācējs 2. vietā. Šis ir grupas 15. top10 panākums.

Kolorītās Londonas rokgrupas The Noisettes jaunais albums "Wild Young Hearts" (Vertigo/Universal) kā jaunums 7. vietā. Grupas galvenais trumpis ir melnādainā soliste un basģitāriste Šinga Šoniva (Shingai Shoniwa), kas 2007. gadā debitēja ar plati "What''s the Time Mr. Wolf?".

Londonas rokeri Fightstar ar savu jaunāko plati "Be Human" debitē 20. vietā, savukārt apburošais Glāzgovas retropopa sekstets Camera Obscura ar savu ceturto studijas plati numur 32.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu