Anmary būs cita kleita, dziesma ātrāka, priekšnesums jauns (159)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas pārstāvei Eirovīzijā Anmary būs jauns tērps, mainīts dziesmas aranžējums un jauns priekšnesums, taču stāsts par meitenes sapni nokļūt uz lielās skatuves tiks saglabāts un izdzīvots, pastāstīja Eirovīzijas projekta producents Aigars Dinsbergs.

«Nedaudz tiks mainīts dziesmas teksts, kam autori piekrita, nopietni tiks mainīts aranžējums, dziesma būs ritmiski ātrāka, tērpi noteikti būs citi,» ieskicēja Dinsbergs.

Mākslinieciskā padome šonedēļ tikās ar Anmary radošo grupu un dziesmas «Beautiful Song» autoriem ‒ Ivaru Makstnieku un Rolandu Ūdri, lai runātu par to, kā uzlabot Anmary priekšnesumu, lai tas labi izskatītos uz lielās skatuves Baku.

Dinsbergs norādīja, ka uz skatuves tiks izdzīvots dziesmas vēstījums tāpat kā nacionālās atlases finālā.

«Tā ir dziesma par vienkāršas meitenes sapni nokļūt uz lielās skatuves. Šis vēstījums tiks saglabāts. Līdzīgas situācijas redzamas »Vestsaidas stāstā« vai »Mūzikas skaņās«, šis stāsts paliks. Taču tas tiks izdzīvots un skatuviski realizēts citādi. Tas nenozīmē, ka tur jābūt čemodānam vai kastei,» sacīja Dinsbergs.

Viņš vēl neatklāja, kurš būs Anmary tērpa dizainers. Anmary uz skatuves nebūs viena, bet, iespējams, ka dejotāju, kas bija nacionālajā finālā, vairs nebūs. «Viss vēl ir procesā,» norāda Dinsbergs.

Latvijas publikai priekšnesums netikšot atrādīts un būs jāgaida starptautiskais dziesmu konkurss Baku.Tuvāko nedēļu laikā dziesmai tiks filmēts arī videoklips.

«Latviešu skatītājs balsoja par dziesmu, kura pēc būtības nemainīsies. Nedaudz pielikt ritmu un vārdus, galvenā doma jau ir nemainīga. Pēdējos gados esam saņēmuši pārmetumu, ka angliskajā mēlē tā nerunā. Ir jāpiestrādā pie tā,» klāstīja producents.

Mākslinieciskajā padomē darbojas Dace Pūce, Natālija Jansone, Olga Žitluhina, Zigfrīds Muktupāvels, Jolanta Gulbe un Aivars Hermanis un padomei šogad dotas lielas pilnvaras, jo tai pieder pēdējais vārds jautājumā par to, kā Latvijas pārstāvim izskatīties starptautiskajā konkursā.

Jau ziņots, ka starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss, kas šogad notiek Baku, gaidāms 26.maijā un Latviju tajā pārstāvēs Anmary ar dziesmu «Beautiful Song». Latvijas Televīzijas mērķis ir beidzot izkļūt no pusfināla, kas nav izdevies jau daudzus gadus.

Latvija starptautiskajā Eirovīzijā startēs pirmajā pusfinālā 22.maijā. Anmary izpildītajai dziesmai būs jāsacenšas ar Melnkalnes, Islandes, Rumānijas, Albānijas, Beļģijas, Šveices, Somijas, Grieķijas, Moldovas, Kipras, Austrijas, Dānija, Krievija, Sanmarīno, Izraēlas, Īrijas un Ungārijas dziesmām. Finālā iekļūs tikai desmit valstu pārstāvji. Lielais fināls gaidāms 26.maijā.

Komentāri (159)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu