Bloc Party "uzlauž" Amerikas tirgu (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2005. gada viens no spilgtākajiem ģitārmūzikas atklājumiem britu mūzikā grupa Bloc Party ar otro studijas plati spējusi iekļūt Billboard Top 20.

Albums ar nosaukumu "A Weekend In The City" debitējis albumu topa augstajā 12. vietā, teju 100 vietas augstākā pozīcijā nekā 2005. gada debija . Topā atrodamas vēl divas britu mūzikas eksporta cerības - 9. vietā Korina Beilija Reja un 23. vietā Lilija Alena.

Albums, kas Apvietotās Karalistes topā uzšāvās līdz otrajai vietai, labus panākumus guvis arī citās valstīs - Japānā, Austrālijā un Īrijā.

Jāpiebilst, ka šai britu rokmūzikas jaunajai cerībai ir melna ādas krāsa, tieši tā - Bloc Party solists un dziesmu autors ir melnādainais Kele Okereke. Sākotnēji presē bieži Bloc Party tikuši raksturoti kā angļu atbilde skotu zvaigznēm Franz Ferdinand, taču ar laiku Bloc Party spēja apliecināt sevi kā savdabīga un savā ziņā nebijusi muzikāla parādība.

Pavasarī grupa gatavojas doties koncerttūrē, kā iesildītāji pieteikti Mahogany, Biffy Clyro un The Maccabees.

Video: jaunais singls "I Still Remember":

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu