Dj Armin van Buuren klubā "Essential" (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klubs "Essential" saviem apmeklētājiem sniedz lielisku iespēju svinēt Valentīna dienu, baudot pasaulsavenā DJ Armin van Buuren uzstāšanos.

Ieņemot pārliecinošu trešo vietu prestižajā DJ Top 100, Armin van Buuren no talantīga "jaunā, daudzsološā" kļuvis par trance pirmo ešalonu dalībnieku. 2005.gadā viņš saņēmis divas godalgas - Best Radio Show un Best Compilation par "A State of Trance 2004" Miami Winter Music Conference Awards - un izdevis fantastisku debijas albumu "Shivers".

"Šodien ir grūti definēt kādu noteiktu skanējumu. Dažādi stili saplūst un veido pavisam jaunu skaņu - būtībā deju mūzika atgriežas pie savām saknēm. Ir tik daudz labas mūzikas, un es nevēlos sevi ierobežot kādā konkrētā stilā."

Brīvība ir vērtība, ko Armīns patiešām novērtē. Pēc četru gadu darbības paša radio pārraidē "A State of Trance", Armīns parakstījis līgumu ar The Radio Department (kur atrodami arī tādi vārdi kā John Digweed un Carl Cox).

Pēc albuma izdošanas Armīns plāno nedaudz atpūsties. Un "nedaudz atpūsties" Armīnam nozīmē tūri Amerikā (kur viņam liela piekrišana) kopā ar Polu Oukenfoldu, kurš pievienosies Armīnam arī viņa "Armada" naktī Ibicā, vēl vienu tūri "Shivers" popularizēšanai, dalību milzīgā pasākumā Holandē gada beigās un, protams, radio pārraidi, plus koncentrēšanos uz jaunām kompozīcijām "kad man būs laiks".

"Tas ir tieši tas, ko vēlos," saka Armīns. "Tā nav mīlestība uz mūziku, tā ir kaislība, un tas stāv pāri "patikšanai", pāri hobijam - tas ir dzīvesveids. Music is essential for life."

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu