"O!Kartes Akadēmiju" pamet Ivars (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šis pirmdienas vakars liktenīgs izrādījās Ivaram - tieši viņš saņēma skatītāju mazāko atbalstu un puisim nācās pamest „O!Kartes Akadēmijas” telpas.

Šovakar uz izbalsošanas strīpas sēdēja skandalozais puisis no Lapmežciema Mareks un Ivars, kurš jau otro reizi izbaudīja, ko nozīmē atrasties soļa attālumā no izbalsošanas.

Puišiem svētdienas koncerta uzstāšanas bija visneveiksmīgākā – studenti saņēma skatītāju mazāko atbalstu, tieši tāpēc Mareks un Ivars atradās uz izbalsošanas strīpas.

Balsojums bija tik vienlīdzīgs, ka katra balss varēja izšķirt puišu likteni. Skatītāji ļoti līdzvērtīgi atbalstīja savus favorītus, un ik pa minūtei cipari balsošanas tabulā strauji mainījās.

Ivars atzina, ka svētdienas uzstāšanās nebija pārliecinoša, jo viņš dziedāja sev  netipisku dziesmu. Atgādinām, ka koncertā Ivars uzstājās ar Džeimsa Blanta populārāko hitu “You're beautiful”.

Vērtējot Mareka uzstāšanos, žūrija atzina, ka puisis nodziedāja slikti. Svētdienas koncertam Mareks bija sagatavojis Elvisa Preslija dziesmu “It's now or never”; lai gan bija domāts par priekšnesuma scenāriju, arī pats Mareks piekrita, ka dziesmu varēja nodziedāt labāk.

Atvadoties no saviem “O!Kartes Akadēmijas” kolēģiem un skatītājiem, Ivars atzina, ka jūtas gandarīts, ka šovā noturējās tik ilgi un šo divu mēnešu laikā ir daudz ko ieguvis – gan uzlabojis vokālās prasmes, gan iemācījies sevi labāk pasniegt uz skatuves, gan ieguvis jaunus draugus.

Pēc izbalsošanas, kad dalībniekiem bija iespēja noskatīties savu uzstāšanos, Mareks atzina, ka viņa priekšnesums bija katastrofāls.

“Žūrijai bija taisnība, atzīstu, ka biju pelnījis tādas atzīmes, kādas saņēmu. Astoņi jau bija par daudz,”  sacīja Mareks. Skatoties savu uzstāšanos, puisis no Lapmežciema atzina, ka pašam uz beigām kļuvis garlaicīgi klausīties savu uzstāšanos.

“Skatītāji tagad man devuši vēl vienu iespēju, tagad jūtos stiprs. Nākamajā koncertā parādīšu visu, ko varu, lai man nav kauns, ka cilvēki manis dēļ tērējuši naudu,” paziņoja Mareks.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu