Laima jau otro reizi pamet "O!Kartes Akadēmiju" (53)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Izbalsošanas vakars liktenīgs izrādījās šova dalībniecei Laimai, viņa saņēma skatītāju mazāko atbalstu un meitenei jau otro reizi nācās pamest „O!Kartes Akadēmijas” telpas.

Piektajā „O!Kartes Akadēmijas” izbalsošanā bija nokļuvuši šarmantā Laima un pozitīvais Mārtiņš. Šis Laimai bija īpaši smags pirmdienas vakars, jo meitene jau otro reizi sēdēja uz izbalsošanas strīpas. Atgādinām, ka trešajā „O!Kartes Akadēmijas” izbalsošanā uz svītras sēdēja Laima un Saipo, jo tieši viņi svētdienas koncertā saņēma  skatītāju mazāko atbalstu. Toreiz mazāku punktu skaitu saņēma Laima.  Tomēr šova dalībnieki un neskaitāmi TV skatītāji bija neizpratnē par pirmdienas vakara tiešraidē notikušo balsojumu - visi TV skatītāji bija liecinieki tam, ka Laimas balsis samazinājās, nevis palielinājās. Šova dalībnieki atzina, ka godīgi būtu, ja Laima atgrieztos šovā, un tādēļ TV veidotāji nolēma dot viņai šādu iespēju.

Pēc piektā šova koncerta žūrijas locekļi uzskatīja, ka Laimas lielākais klupšanas akmens bija viņas neveiksmīgi izvēlētā dziesma un neticība sev.
 Komentējot Mārtiņa uzstāšanos, žūrijas pārstāve aktrise Rēzija Kalniņa sacīja, ka puiša lielākā kļūda bija tas, ka viņam bija dota iespēja mainīties, bet viņš to neizdarīja. „Jums visiem tiek sniegtas neierobežotas iespējas kļūt dažādiem, jūs varat eksperimentēt, bet Mārtiņš to neizmantoja,”  sacīja Rēzija Kalniņa. Otrs žūrijas loceklis – Guntars Račs uzskatīja, ka Mārtiņš 6.koncertā visu izdarīja pārāk vienkāršoti.
Neskatoties uz skarbo žūrijas vērtējumu, skatītāji lielāko atbalstu sniedza Mārtiņam. 29.marta vakars liktenīgs izrādījās Laimai, un meitenei nācās pamest „O!Kartes Akadēmijas” telpas!

Komentāri (53)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu