Par palikšanu "O!Kartes Akadēmijā" cīnīsies Mārtiņš un Laima (79)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Pēc šova „O!Kartes Akadēmija” skatītāju balsojuma un žūrijas vērtējuma kopsummas šovu pametīs Laima vai Mārtiņš. Kurš - uzzināsim jau pirmdienas vakarā, kad notiks cīņa par palikšanu šovā.

Šīs nedēļas koncertam jaunieši gatavojās kā vēl nekad! Satraukums mijās ar prieku par iespēju būt uz vienas skatuves ar pašu Maestro. Sestajā lielajā svētdienas koncertā dalībnieki dziedāja dziesmas no Raimonda Paula jaunā albuma, kuru vārdu autors ir Guntars Račs, arī šova "O!Kartes Akadēmija" žūrijas loceklis.

Šo svētdien šova žūrijā bija mūziķis Jānis Stībelis, izdevniecības „Mikrofona ieraksti” vadītājs Guntars Račs, aktrise Rēzija Kalniņa un dziedātājs Andris Ērglis. Visveiksmīgākā kopvērtējumā izrādījās Anna, bet vismazāko vērtējumu saņēma Laima un Mārtiņš, kuri sēdīsies uz izbalsojuma līnijas.

Anna šonedēļ gatavoja  "Ābolu"

Žūrijas komentārs: ”Tavam temperamentam šī dziesma piestāvēja ļoti. Dīvas cienīgs gājiens - pieiet pie komponista!”

Vērtējums: 37

Samanta uzstājās ar dziesmu "Melnā vārna"

Žūrijas komentārs: ”Tu biji baltā vārna! Jauks izpildījums, malacis!”

Vērtējums: 35

Ivara izvēlētais skaņdarbs bija "Par viņiem un par mums"

Žūrijas komentārs: ”Tēls ir labs, atbilstošs dziesmai. Patika! Tu zini, par ko tu dziedi.”

Vērtējums: 35

Nikolajs dziedāja dziesmu "Nekad un vienmēr"

Žūrijas komentārs: ”Absolūti perfekta pārliecība! Tu esi laimīgs kopā ar Maestro uz skatuves, to varēja manīt! Tiki galā ar šo lēno dziesmu lieliski!”

Vērtējums:34

Mareku bija pārņēmusi "Paranoja".

Žūrijas komentārs: „Nostrādāja tavas aktiermākslas dotības. Ar publiku atradi kopīgu valodu, tas bija pareizi darīts! Ir iegūts zināms miers uz skatuves, bet pietrūka pārsteiguma. Patīk tava enerģētika. Dažās vietās nesapratu tekstu...”

Vērtējums: 32

Saipo bija tikusi dziesma "Rīt no rīta".

Žūrijas komentārs: „Skaista balss, turpini! Tu attīsties. Vibrato ir skaists, ja tu trāpi pareizi. Intonāciju, intonāciju un vēlreiz intonāciju... Nebaidies no sevis, tev ir visas iespējas!”

Vērtējums:31

Mārtiņš uzstājās ar dziesmu "Caur rozā brillēm",

Žūrijas komentārs: „Biežāk klausies savu balsi no malas. Brīžam tavs tembrs ir grūti klausāms... Nebija saprotams tavs tēls. Diemžēl...”

Vērtējums: 31

Evija bija sagatavojusi "Mēs jau sen to bijām pelnījuši".

Žūrijas komentārs: „Paula dziesmas nav nemaz tik viegli izdziedāt. Un to te varēja just. Uz apakšām pietrūka. Frāzes netiek izvilktas līdz galam, tāpēc sanāk noraut galotnes. Bet ir ļoti dzīvīgi!”

Vērtējums: 31

Laima dziedāja "Dienu pēc svētkiem",

Žūrijas komentārs: „Vokāli sarežģīta dziesma, bet bija labi! Tēls labs. Bet domā dziļāk, neklausies no malas. Ielaid dziesmu sirdī.”

Vērtējums: 30


Komentāri (79)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu