Pauls piedalīsies "O!kartes akadēmijā" (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo svētdien, 28.martā, plkst.20:00 LNT kanāla tiešraidē notiks ļoti īpašs un pārsteidzošs koncerts, jo šova "O!Kartes Akadēmija" dalībnieki uzstāsies kopā ar Maestro Raimondu Paulu un dziedās dziesmas no jaunā Raimonda Paula albuma.

Šīs nedēļas koncertam jaunieši gatavojas kā vēl nekad! Satraukums mijas ar prieku, un jaunieši ir gatavi lielajam izaicinājumam būt uz vienas skatuves ar pašu Maestro Raimondu Paulu. Sestajā lielajā svētdienas koncertā dalībnieki dziedās dziesmas no Raimonda Paula jaunā albuma, kura dziesmu vārdu autors ir Guntars Račs, arī šova "O!Kartes Akadēmija" žūrijas loceklis.

Saipo tikusi dziesma "Rīt no rīta", Laima dziedās "Dienu pēc svētkiem", Mārtiņš uzstāsies ar dziesmu "Caur rozā brillēm", Evija - "Mēs jau sen to bijām pelnījuši". Mareku pārņēmusi "Paranoja", Samanta uzstāsies ar dziesmu "Melnā vārna", Ivars centīsies visus pārsteigt ar skaņdarbu "Par viņiem un par mums", Lea dziedās  melodisko "Tu esi tāds pats kā es", Anna šonedēļ gatavo "Ābolu", bet Nikolajs dziedās dziesmu "Nekad un vienmēr".

Šonedēļ šova "O!Kartes Akadēmija" dalībnieki Mareks un Ivars saņēma bargu sodu par to, ka pirmdienas rītā neieradās uz rīta vingrošanu un, kamēr pārējie cītīgi strādāja, puiši saldi gulēja. Par to abi līdz šodienai  nedrīkstēja apmeklēt nevienu nodarbību. Viņi ar grūtībām izcieta sodu un bija gatavi uz visu, lai tikai tiktu uz nodarbībām. Vai soda izciešana ietekmēs puišu uzstāšanos svētdienas koncertā? Vai viņi paspēs sagatavoties?

Katru darbdienu kanālā LNT plkst. 14:20, 18:40 un 23:00 seko līdzi šova dalībnieku gaitām un skaties, kā viņi gatavojas lielajam svētdienas koncertam.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu