"O!kartes akadēmiju" pamet Lea (53)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šoreiz izbalsošanas vakars liktenīgs izrādījās Leai, viņa saņēma skatītāju mazāko atbalstu un meitenei nācās pamest "O!Kartes Akadēmijas" telpas.

Ceturtajā "O!Kartes Akadēmijas" izbalsošanā uz strīpas sēdēja saimnieciskākā šova meitene Lea un ugunīgā Samanta. Abām studentēm šis bija pārdzīvojumu pilns vakars, jo pirmo reizi meitenes atradās uz izbalsošanas strīpas.

Lea par savu lielāko trūkumu atzina to, ka nespēj pilnībā atbrīvoties uz skatuves un, līdzko  nokļūst skatītāju tūkstošu priekšā, viņai sākas īsts lampu drudzis. Samanta secināja, ka pirmdienas vakarā sēž uz izbalsošanas strīpas nepārliecinošās uzstāšanās dēļ pēdējā koncertā: „Jau no paša sākuma kā sadzirdēju, ka nodziedu nepareizi, manī kaut kas aizvērās un es vairs nespēju tam tikt pāri, par to vien domāju.”

„Lielākais mīnuss bija vokālais sniegums, Samantai arī ar balsi bija problēmas, augšējās notis viņa nodziedāja ļoti šķībi,” par Samantu sacīja žūrijas pārstāvis Jānis Stībelis.

Olga Rajecka uzskata, ka Samantas lielākā kļūda bija nepareizais režīms, un izteicienos par Samantas svētdienas uzstāšanos dziedātāja bija ļoti skarba: „Šī bija pilnīga izgāšanās.”

Arī par Leu žūrijas locekļi izteicās nesaudzīgi. „Viņa nodziedāja nedaudz labāk par Samantu, bet viņai pietrūkst emocionālās atvērtības,” par Leu sacīja Stībelis.

„Meiteni pievīla tas, ka viņai nebija balss, tas bija dzirdams. Iespējams pie vainas bija nepareizs režīms un nenopietnā attieksme pret darbu,”

savos novērojumos  par Leu dalījās Guntars Račs.

Neskatoties uz skarbo žūrijas vērtējumu, skatītāji abas studentes atbalstīja ļoti vienlīdzīgi un katra balss varēja izšķirt meiteņu likteni. Tomēr 22.marta vakars liktenīgs izrādījās tieši Leai, jo viņa saņēma skatītāju mazāko atbalstu, un meitenei nācās pamest „O!Kartes Akadēmijas” telpas!

Kā jums šķiet, vai Leai vajadzēja pamest šovu? Kas bija Leas liktenīgās kļūdas, kas neļāva meitenei turpināt dalību „O!Kartes Akadēmijā”?

Komentāri (53)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu