Par palikšanu "O!Kartes Akadēmijā" cīnīsies Samanta un Lea (152)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc šova „O!Kartes Akadēmija” skatītāju balsojuma un žūrijas vērtējuma kopsummas šovu, iespējams, nāksies pamest Samantai vai Leai. Par to uzzināsim jau pirmdienas vakarā, kad notiks dāmu cīņa par palikšanu šovā.

Šo svētdien šova žūrijā bija mūziķis Jānis Stībelis, izdevniecības „Mikrofona ieraksti” vadītājs Guntars Račs, aktrise Rēzija Kalniņa un dziedātāja Olga Rajecka.

Visveiksmīgākā kopvērtējumā jau trešo reizi izrādījās Evija Sloka, bet vismazāko vērtējumu saņēma Samanta un Lea, kuras tad arī sēdīsies uz izbalsošanas līnijas.

Piedāvājam ieskatu žūrijas komentāros un vērtējumā:

Laima skatītājiem sevi parādīja ar dziesmu „Mercy”.

Žūrijas komentārs: „Perfekts izskats. Tomēr prasījās, lai mazāk kopē mākslinieci, bet esi tu pati. Emociju bija daudz, bet tu vari vēl vairāk! Tu esi efektīva meitene.”

Vērtējums: 37

Mareks  svētdienas koncertam bija izvēlējies vienu no populārākajām mūziķa Dona dziesmām “Kolekcionārs”.

Žūrijas komentārs: „Patika tavs stāsts. Tu esi jauks. Tu vari atļauties arī kritizēt pretī. Prezentē sevi precīzi. Progress jūtams, tā turpināt!”

Vērtējums:36

Pavedinošo R.Newman dziesmu “You can leave your hat on” svētdienas koncertā dzirdējām Nikolaja sniegumā.

Žūrijas komentārs: „Urrā! Nikolajs ir atgriezies, lūdzu, tad paliec te un neliec mums vairs vilties! Tu neizģērbjoties liki to darīt pārējiem. Tu pieteici dzīvei dzīvot!”

Vērtējums: 35

Mārtiņš dziedāja latviešu mūziķa Jāņa Stībeļa dziesmu “Glāze piena”.

Žūrijas komentārs: „Bija kārtīgs priekšnesums! Bija jautri un koķeti. Veiksmīgi esi atradi savu nišu – katrā reizē mainīt savus tēlus. Pie tā arī paliec, ko esi radījis. Fantastiska reklāma pienam!”

Vērtējums: 35

Ivars dziedāja grupas “Kings of Leon” nu jau par kulta dziesmu kļuvušo “Sex on fire”.

Žūrijas komentārs: „Varēja sajust, ka tev ļoti patika šī dziesma. Tu zināji, ko gribi darīt uz skatuves, tas ir ļoti jauki! Neatkarības sludināšana, kas tev ļāva būt, kāds gribi būt. Bet tomēr mēs vēlējāmies vēl trakāku tevi atklāt sev!”

Vērtējums: 34

Evija skatītājiem dāvāja A.Legzdiņa un A.Birkena dziesmu “Mūsu mīlestība”.

Žūrijas komentārs: „Patīkams un izjusts sniegums. Bet šīs asaras, kas bija pēc dziesmas nodziedāšanas tavās acīs es vēlējos redzēt jau dziesmas laikā. Gribam vairāk no tevis! Īsti nesapratām sižetu. Labi skan garās notis. Un atceries par izdziedātajām frāzēm līdz galam!

Vērtējums: 34

Saipo beidzot uz lielās skatuves dziedāja sev tik tuvo un mīļo L.Cohena “Hallelujah”.

Žūrijas komentārs: „Tu esi uz pareizā ceļa. Tu sāc atvērties... Tev piemīt šarms, kas jāizmanto. Šis ir tavs visfantastiskākais priekšnesums!”

Vērtējums: 34

Anna dziedāja romantisko R.Paula “Kerijas dziesmu”.

Žūrijas komentārs: „Bija skaisti it kā... Tomēr šis tas pietrūka. Tu sevi neatdevi visu skatītājiem. Kāpēc tu neatdevi savu spēku arī mums? Tomēr no tevis gaidām vairāk! Neslēp savu jauno tēlu...”

Vērtējums: 29

Lea mēģināja pārsteigt ar E.Jordana un B. Fostera dziesmu “I’d rather go blind”.

Žūrijas komentārs: „Fīlings bija pozitīvs, tomēr viss neizdevās, kā varēja izdoties. Traucēja tavs balss trūkums. Mīļā, ir jāguļ pa naktīm, jo balsij ir jāatpūšas astoņas stundas diennaktī! Bet gan jau nākamreiz būs labāk, saudzē savu balstiņu!”

Vērtējums: 28

Samanta dziedāja K.Lāča dziesmu “Saucu tevi”.

Žūrijas komentārs: „Patika tavs emocionālisms, sūtījums atnāca. Nepatika gan šķībās notis dažas. Tu esi spilgta, turpini tā! Vokāls pietrenēsies klāt. Skatuve liek, lai tu liec raudāt skatītājiem, nevis lai skatītāji redz, kā to dari tu! Kontrolē emocijas turpmāk!”

Vērtējums: 27

 

Komentāri (152)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu