Klubā "Essential" Gačo koncerttūres noslēgums (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar (18.03.) ar koncertu klubā "Essential" uzstāsies pašmāju hiphopa mākslinieks Gačo (Gacho) jeb Gatis Irbe, kuram šis būs Latvijas koncerttūres noslēguma koncerts, informēja mūziķa pārstāvji.

Koncertā būs daudz pārsteigumu, un šāda veida hiphopa pasākums Latvijā notiks pirmoreiz. Koncertā Gačo performance iegūs savdabīgu skanējumu, jo tajā piedalīsies Latvijas spēcīgākā sieviešu kārtas bundziniece Tanya, kura ir pazīstama gan vietējās smagās mūzikas klausītāju vidū, gan arī atzīta starp igauņu grupas "Evestus" mūzikas piekritējiem.

Viens no lielākajiem koncerta notikumiem būs koncerta īpašā viesa - patlaban aktuālākā zviedru hiphopera "Pato Pooh" - performance. Koncertā uz skatuves uzstāsies ap 20 izpildītāju, tostarp leģendārie plašu pavēlnieki dīdžeji "Krii", "Aspirīns", apvienības "Runu zāle" dalībnieki "bū-š" un daudzi citi.

Ieeja pasākumā paredzēta no 18 gadu vecuma. Pasākums sāksies plkst.22.

Jau ziņots, ka Gačo Latvijas koncerttūre "Es mīlu tevi" bija veltīta dziesmu albumam "Gatis Irbe", kas tika gaidīts astoņus gadus un ir biogrāfisks. Kā uzsver pats mākslinieks, viņš tajā centies atturēties no visa veida negācijām, kuras tik bieži sastopamas hiphopa daiļradē. Albumā iekļauti 18 skaņdarbi, kuru tapšanā ir piedalījušies arī dažādi viesmākslinieki. Jaunajā albumā iekļautas tādas dziesmas kā "Ieskaņa", "Man šodien", "Starplaiks", "Burvis", "Mirklis" un citas.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu