Sociālo tīklu asprāši smīkņā par sportista Kambalas paziņojumu "iet politikā" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju basketbolists un bijušais bokseris Kaspars Kambala (39) pirmdien, 23. jūlijā, pārsteidza visus, sociālajos tīklos paziņojot, ka pievērsies politikai.

“Es nestāvēšu malā, kad manējos sit! Es braucu mājās palīdzēt savai valstij, redzot, ka Latvija kļūst par represīvu valsti un liek cilvēkus cietumā dēļ viņu politiskajiem uzskatiem un sauc jauniešus uz pratināšanām dēļ dziesmas ievietošanas youtube, gluži kā PSRS čekas laikos. Aicinu visus nākt palīgā un aizstāvēt mūs kopā! Es pievienojos kpv.lv partijai un eju politikā! [sic]” paziņoja sportists, atsaucoties uz dziedātāja Roberta Memmēna mūzikas videoklipu, kurā KNAB saskatīja slēptās priekšvēlēšanu aģitācijas pazīmes.

Pēc šī paziņojuma viņš saņēmis gan uzslavas, gan ne mazumu kritikas.

Ziņu aģentūra LETA vēsta, ka partijas līderis, līdzpriekšsēdētājs, Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš, taujāts par to, vai Kambala kandidēs arī Saeimas vēlēšanās, norādīja, ka visus kandidātus parlamenta vēlēšanās nosauks vēlāk, jūlija beigās. Viņš apliecināja, ka partijas birojā saņemts Kambalas iesniegums par iestāšanos "KPV LV".

Izbijušu un vēl aktīvu sportistu, mūziķu, aktieru iesaistīšana Latvijas politikā nav nekas jauns, jo politiskās partijas labprāt izmanto sabiedrībā zināmu personu popularitāti savu mērķu sasniegšanai, tai skaitā vēlētāju piesaistīšanai. Tikai retais arī pēc partijas priekšvēlēšanu kampaņas spēj realizēt sevi politiskajā lauciņā, piemēram, maestro Raimonds Pauls vai spēkavīrs Raimonds Bergmanis, kurš ir pašreizējais aizsardzības minsitrs.

13. Saeimas vēlēšanas notiks oktobra sākumā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu