Dženiferai Lopesai palūgts nedziedāt (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zvaigžņotais laulātais pāris Dženifera Lopeza un Marks Entonijs ierakstījuši kopīgu dziesmu topošajai filmai «Shall We Dance», kurā pati dziedātāja spēlē galveno lomu, taču «Miramax» pārstāvji noraidījuši šo skaņdarbu.

Kā apgalvo kino producenti, tad dziesmas «Sway» parādīšanās varētu spēcīgi aizēnot pašas filmas esamību, proti, filma beigu beigās var sanākt tikai kā tāds skaņdarbs pielikums vai videoklips. Tādēļ «Miramax» ir uzaicinājuši citu izpildītāju, kas varētu minēto dziesmu pārdziedāt, pagaidām gan nav zināms šī dziedātāja vārds. «Shall We Dance» ir klasiskas japāņu kino lentes rimeiks. Sižeta galvenais varonis - no skaitļiem noguris grāmatvedis (Ričards Gīrs) mēģina savu dzīvi kaut kā padarīt krāsaināku, iedams uz deju nodarbībām. Pati Dženifera Lopeza tēlo varoņa deju skolotāju. Filmas pirmizrāde paredzēta jau oktobrī.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu