"Mofo" pēdējais koncerts Rīgā (62)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

16.septembrī grupa “Mofo” uzstāsies Mūzikas akadēmijas studentu klubā, kas varētu būt pēdējais grupas koncerts līdz albuma iznākšanas brīdim novembrī.

Grupā darbojas vairāki Latvijas pazīstami un pieredzējuši mūziķi – vokālists un ģitārists Arnis Račinskis (Kuba, Raadio), ģitārists Mārtiņš Elerts (ex Astro"n"out), basists Toms Ostrovskis (ex Satellites LV un Kuba), kā arī pienvedēju bundzinieks Pēteris Lunde.

Pirmoreiz "Mofo" vārds kļuva zināms 2003. gada vasarā, kad klajā nāca singls "Nekas nav beidzies". Līdz šim atklātībā ir parādījušies vēl trīs grupas singli - "Tavs radio melo", "Kas notiks tālāk", "Daudz par daudz".

Salīdzinoši nesen "Mofo" uzstājās "Prāta Vētras" turnejas koncertos Cēsīs, Jēkabpilī un Rīgā, kuros izpelnījās publikas atsaucību. Grupa ir ieguvusi arī savdabīgāku un svaigāku skanējumu, paplašinot instrumentu arsenālu un piesaistot taustiņus. Koncertā Mūzikas akadēmijas klubā būs dzirdamas arī pāris jaunas dziesmas.

Pašlaik "Mofo" aktīvi darbojas studijā, kur top grupas jaunais albums. Novembra sākumā tvarts būs pieejams pārdošanā mūzikas veikalu plauktos.

Komentāri (62)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu